Un nou studiu pe aproape 200.000 de persoane, de-a lungul a decenii, dezvăluie: calitatea alimentelor pe care le consumi contează la fel de mult ca atunci când urmezi o dietă săracă în carbohidrați sau în grăsimi.
Un nou studiu pe aproape 200.000 de persoane, de-a lungul a decenii, dezvăluie: calitatea alimentelor pe care le consumi contează la fel de mult ca atunci când urmezi o dietă săracă în carbohidrați sau în grăsimi.
ANALIZĂ Top 14 cele mai cunoscute diete și regimuri alimentare. Între validare științifică și promisiuni iluzorii.
Oamenii caută mereu metode să trăiască mai mult și să îmbătrânească mai greu. Unii au găsit secretele și vor să le împărtășească și cu ceilalți.
O dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, cu conținut ridicat de grăsimi, poate fi legată de niveluri mai ridicate de colesterol „rău” și dublează riscul de evenimente cardiovasculare, cum ar fi arterele blocate, aracurile de cord şiaccidentele vasculare.