Cercetătorii au descoperit că anumite legume bogate în carotenoizi pot reduce riscul de cancer de colon cu până la 40%. O dietă bogată în plante colorate sprijină sănătatea intestinului și oferă protecție naturală împotriva bolilor.
Cercetătorii au descoperit că anumite legume bogate în carotenoizi pot reduce riscul de cancer de colon cu până la 40%. O dietă bogată în plante colorate sprijină sănătatea intestinului și oferă protecție naturală împotriva bolilor.
Sângerarea, primul semn al cancerului de colon. Cum să acționezi rapid ca să previi complicațiile. Cancerul colorectal reprezintă aproximativ 10% din totalul cazurilor de cancer la nivel global, fiind al treilea cel mai întâlnit tip de cancer.
Afecțiunea care duce la cancer de colon la tineri. Nu are simptome, iar numărul cazurilor e mare. Doctorii trag un semnal de alarmă și explică cum o problemă de sănătate răspândită poate duce la cancer colorectal.
Pofte alimentare ciudate care ar putea fi semnul cancerului de colon. Care sunt factorii de risc pentru această boală?
Grupele de sânge care cresc riscul de a dezvolta forme letale de cancer. Care este explicația oamenilor de știință?
Postul intermitent poate crește riscul apariției cancerului de colon. Deși postului intermitent i-au fost atribuite multe beneficii pentru sănătate de-a lungul timpului, cercetătorii spun că este important să fim atenți la alimentele pe care le consumăm după ce ținem post.