Vacanță la hotelul de 3 stele al Andreei Bănică din Eforie? Cu 15% mai scump, de la 120 euro/noapte

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 24.05.2023 - 11:23
Cântăreața Andreea Bănică este și hotelier - Foto: Facebook/Andreea Bănică - Imagine cu rol ilustrativ
Tarifele de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie în vara 2023 - Foto: captură ecran/litoralulromanesc.ro
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au deschis pe faleza din Eforie Nord, în apropiere plajelor Debarcader și Eforie Nord, hotelul de 3* Atmosphere by the Sea - Foto: litoralulromanesc.ro
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au deschis pe faleza din Eforie Nord, în apropiere plajelor Debarcader și Eforie Nord, hotelul de 3* Atmosphere by the Sea - Foto: litoralulromanesc.ro

Cântăreața Andreea Bănică este și hotelier începând din 2022. Și-a deschis un hotel de 3* în stațiunea Eforie Nord, la câțiva pași de malul mării. Față de anul, vedeta a crescut tarifele cu circa 15% pentru luna august, de exemplu: 672 lei camera, 807 lei apartamentul.

SHARE

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au deschis pe faleza din Eforie Nord, în apropiere plajelor Debarcader și Eforie Nord, hotelul de 3* Atmosphere by the Sea.

Investiția s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei, din care 3.839.160,46 de lei au fost bani obținuți prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operațional 2014-2020. 

Dacă în august 2022 o noapte de cazare într-un studio din hotelul Andreei Bănică costa 550 de lei/noapte și un apartament cu living și un dormitor 690 de lei/noapte, tarifele pentru august 2023 au crescut cu circa 15%. O cameră cu vedere la mare costă 672 de lei/noapte în vârful sezonului estival 2023, iar un apartament, 807 lei/noapte, conform site-ului de rezervări litoralulromanesc.ro.

Adică, în august, un studio la hotelul Atmosphere by the Sea 3* din Eforie ajunge 135 de euro/noapte și apartamentul 160 de euro/noapte, prețuri la care poți găsi liniștit cazare la 4* și 5*, eventual și cu All Inclusive, în Bulgaria, Grecia sau Turcia. 

Citește și: VIDEO Aventurierul cu Tico a recidivat. 10 ore, cu 120 km/h, până în Thassos. „Nu papă gram de ulei”

Tarife mai „accesibile” sunt în mai - iunie, când cea mai ieftină cameră, cum vedere spre stațiune, pleacă de la 314 lei/noapte (63 euro), iar prețul unui apartament pornește de la 470 lei/noapte (94 euro).

Potrivit prezentării locației, „Atmosphere Apartments Eforie Nord este poziționat în centrul stațiunii, in apropiere de zona Belona, la doar 50 metri de plajă.

Citește și: 600.000 de români, așteptați să își facă vacanța în 2023 pe litoralul bulgăresc

Reprezinta astfel o variantă de cazare ideală pentru cei care doresc să se bucure, la mică distanță de locul cazării, atât de plajă, cât și de zona de promenadă sau de zona în care sunt amplasate magazinele și restaurantele din Eforie Nord. 



Complexul este format din studiouri și apartamente cu două camere, o parte dintre ele având asigurată o vedere deosebită la mare.

Studiourile și apartamentele au și o chicinetă dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetieră, veselă (pahare, farfurii), internet, aer conditionat, smart TV. Toate unitatile de cazare au balcon.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te