Un mare fabricant de mașini de cafea oferă 800 locuri cu salariu net 4.000 lei. Cine poate aplica?

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.04.2024 - 15:13
Unul dintre cei mai mari fabricanți de mașini de cafea, a 3-a fabrică în România: 800 de noi job-uri - Foto: monitorulcj.ro - Rol ilustrativ

Unul dintre cei mai mari fabricanți de mașini de cafea deschide o nouă fabrică, a 3-a, în România, în urma unei investiții de 40 milioane de euro, și face astfel din țara noastră cel mai mare centru al său de producție din lume.

SHARE

Firma italiană DeLonghi, unul dintre cei mai importanți producători de electrocasnice din lume, deschide o nouă fabrică la Satu Mare și transformă România în cel mai mare centru al său de producție de mașini de cafea din lume.

Citește și: Sute de job-uri, în uzinele Michelin din România. Producția din Polonia, mutată la Zalău și Florești

Unul dintre cei mai mari fabricanți de mașini de cafea, nouă fabrică în România

DeLonghi a venit în România în 2012, când a preluat fost fabrică Nokia de la Jucu. A investit peste 100 milioane euro în fabrica din județul Cluj până în 2022, extinzând permanent producția. Dacă la început la Jucu se făceau doar es­pressoare de cafea, trep­tat a început și producția de blendere, şi cea de aparate de cafea pentru Nestle.

Apoi, în 2022, DeLonghi s-a extins la Satu Mare, cumpărând o clădire industrială de 50.000 metri pătrați. Iar în 2023 a început producția de maşini automate de cafea sub brandul DeLonghi. 

În 2023, DeLonghi a decis să investescă încă 40 de milioane euro într-o nouă fabrică la Satu Mare, iar în iunie 2024 va începe producția. 

”Această fabrică va face din Satu Mare cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru DeLonghi în lume”, a  declarat primarul din Satu Mare, potrivit actualdecluj.ro.

Citește și: Primul centru IT BMW din Europa Centrală și de Est, deschis în România. Ce vor dezvolta specialiștii

”Suntem acum pe ultima sută de metri să deschidem uzina de la Satu Mare. Vom face prima maşină de cafea la Satu Mare în iulie. Această fabrică va face din România cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume. Vom produce aici doar aparate de cafea automate, care folosesc doar boabe de cafea, nu capsule“, a explicat Carmen Petcu, general manager DeLonghi România.

Până la 800 de noi job-uri și salarii de peste 4.000 lei net

Noua fabrică DeLonghi din Satu Mare, a 3-a din România, va porni în iunie 2024 cu circa 350 de angajați, urmând să crească la 800 de angajați până la finalul anului 2025.

Conform presei locale, la noua fabrică DeLonghi din Satu Mare, salariile de început depășesc 4.000 lei net, în mână. 

Venitul net lunar se ridică la peste 4000 de lei, fiind compus din salariul de baza, sporul de noapte, bonusul de performanta și diurna. Programul de lucru este de 9 ore pe zi, ora extra fiind pontata ca ora suplimentara și plătită ca atare, relatează obiectiv-sm.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te