VIDEO Un primar de comună se plânge că i-au schimbat roțile cu ciocanul. Are un SUV de 150.000 €

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 14.11.2022 - 11:44
Un primar de comună se plânge că i-au schimbat roțile cu ciocanul. / Foto: captură video

Primarul unei comune din Suceava, care e vizat de o anchetă a Agenției Naționale de Integritate (ANI), s-a plâns pe Facebook că s-a dus să-și schimbe roțile la mașină într-un service de marcă și l-a surprins pe mecanicul „Dorel” lucrând cu ciocanul. Are un SUV de circa 150.000 €.

SHARE

Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, din județul Suceava, a posta pe pagina sa de Facebook mai multe filmulețe în care arată cum mecanicul „Dorel” încearcă să-i schimbe roțile la mașină lovind jantele cu un ciocan. E adevărat, nu cu unul din fier, ci cu unul din plastic special, care nu zgârie, că doar era service de reprezentanță. 

Citește și: A murit un mare actor român. A vrut să își ucidă mama care îi otrăvise soția. „Un înger m-a salvat”

Într-unul dintre filmulețe se observă cum mecanicul „Dorel” încearcă să ascundă, fâstâcit, ciocanul, când se prinde că este filmat. 

Citește și: Metoda controversată prin care nordicii imunizează copiii în frig. „Nu există vreme rea”

„Lipirea” jantelor de butucul roții este un lucru obișnuit la majoritatea mașinilor echipate cu jante din aliaj, care au prezoane cu autostrângere și nu au fost desfăcute de mult timp. În niciun service, însă, nu ar trebui lovite cu ciocanul, mai ales că o jantă ca cele de pe mașina primarului costă peste 1.000 de euro/bucată. Există alte proceduri, inclusiv lovirea cu un ciocan, dar nu în jantă, ci cumva în anvelopă, folosind și un lemn de protecție.

Cu ocazia filmulețelor cu schimbatul roților cu ciocanul, primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a arătat că are un SUV Mercedes GLE AMG Coupe ultimul model, al cărui preț pornește de la circa 150.000 de euro. 

Conform monitorulsv.ro, Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, face obiectul unor ample verificări ale inspectorilor Agenției Națională de Integritate. Aceștia au solicitat informații despre bunurile pe care le deține Neculai Miron, firmele administrate sau la care acesta este asociat, terenurile pe care le deține, atât în Bosanci, cât și în comunele învecinate. 

Lipsa de transparență pe marginea acestui subiect se vede pe site-ul Primăriei Bosanci, unde declarația de avere a primarului și cele ale funcționarilor din această instituție sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire. În momentul când este accesat domeniul ”declarații de avere” apare o informație că ar fi valabile pentru anul 2017, dar la următorul click ești informat că nu s-a găsit categoria.

Neculai Miron este un traseist politic. Ales ca primar al comunei Bosanci în 2016 pe listele ALDE a plecat ulterior în PNL, fiind reales în funcție la alegerile din 2020. Ulterior, a intrat în conflict cu președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și și-a exprimat deschis susținerea pentru AUR. În ianuarie 2022, Neculai Miron a semnat o inițiativă a AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, după ce la alegerile prezidențiale îi făcuse campanie electorală.




Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te