VIDEO Un producător de vinuri s-a lăudat la TVR cu certificatele de virginitate ale angajatelor

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 15.07.2019 - 13:35
Foto: Captura Video

Producătorul de vin de la Crama Viișoara, Gheorghe Albu, s-a lăudat în emisiunea Viața Satului de la TVR că firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine să zdrobească strugurii în picioare.

SHARE

Mai mult, acesta a venit în emisiune cu certificatele de virginitate ale fetelor.

„Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieși amar!", se laudă patronul Cramei Viișoara, în timpul emisiunii.

 

 

Citește și: Membru CNA despre apariția lui Dragnea la Viața satului: TVR a revenit la slujirea intereselor FSN

Emisiunea Viața Satului, de la TVR, nu este la primul derapaj de acest fel.

În luna mai fostul lider PSD Liviu Dragnea a participat alături de Petre Daea la emisiunea Viața satului prin care a încercat să facă campanie electorală pentru Partidul Social Democrat.

Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a criticat dur prezența lui Dragnea în cadrul emisiunii și a arătat că, de prea multe ori, conducerea TVR și realizatorii emisiunii iau legea în bătaie de joc când il invită pe Liviu Dragnea pentru a-și face campanie electorală într-una din  emisiunile cu cea mai mare audiență  ale postului public.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, secondat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut o serie promisiuni pentru oieri la „Viața Satului”, emisiune fanion a postului public de televiziune, difuzată duminică, în plină campanie electorală, cum ar fi acordarea unui ajutor de 200 de lei pe mieluță, dublarea subvenției la lână de la 1 la 2 lei și reglementarea impozitului pentru zilieri.

În plus, emisiunea „Viața satului“ filmată la Poiana Sibiului, cu președintele PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, drept invitați a generat ample nemulțumiri în rândul ciobanilor din Mărginime.

Înregistrarea emisiunii „Viața satului“ cu Dragnea și Daea a fost un secret păstrat inclusiv în satul din munții Cindrel, unde toți oamenii se cunosc între ei.

Mai mult, nici chiar în dimineața zilei de sâmbătă, când au fost realizate efectiv filmările, oamenii din sat care ar fi vrut să discute cu ministru Agriculturii despre problemele oieritului, nu știau că și Dragnea e în pensiunea unde s-a înregistrat emisiunea.

„Nu s-a știut nimic, nimeni nu a fost anunțat. Dar, de vineri seara s-au văzut în față la domnul Bodea, la pensiune, multe, multe mașini, cu numere de peste tot, mai ales din București. Ce o fi, ce o fi? Dar nimeni nu știa absolut nimic despre ceea ce se întâmplă.

Sâmbătă dimineața, o mașină a TVR a întors în fața casei mele, căci eu stau aproape de pensiunea unde a avut loc așa-zisa ședință. Și i-am întrebat cu ce ocazie pe aici și mi-au spus că vor filma cu domnul ministru al Agriculturii.

Atunci, le-am zis că noi am avea multe de spus, că noi încă nu am tuns oile și deja au venit unii că ne cumpără lâna cu un leu, altfel putem să o aruncăm. Oricum, pieile le aruncăm, nu mai avem ce face cu acelea.

Dacă nu ar fi subvențiile, oieritul ar fi la pământ. Și lucruri din-astea aș fi vrut să vorbesc cu domnul ministru.

Cei de la TVR mi-au spus să trec pe acolo, pe la pensiune, că sigur putem vorbi cu ministrul“, descrie Luța Dăncilă, de 62 de ani, “băciță din copilărie“ după cum se prezintă completând că “nu sunt rudă cu doamna prim-ministru“, scrie Turnul Sfatului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te