Soțul unei cântărețe din România s-a sinucis: „Nu a suportat că am plecat cu copiii.” Avea 38 de ani

DE Alin Crișan | Actualizat: 16.11.2022 - 22:49
Carmen Cornaci - Foto: Starpopular

Soțul artistei de muzică populră Carmen Cornaci a ales să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a decurs la gestul necugetat după ce artista a decis să pună punct căsniciei din cauza neînțelegerilor.

SHARE

Artista Carmen Cornaci trece prin cel mai greu moment al vieții sale. Soțul ei, alături de care împlinise 13 ani de căsnicie, a ales să-și curme viața după ce artista a decis să divorțeze.

Citește și: Amendă de 10.000 lei pentru Ministerul Educației: A eliminat o bursă socială pentru elevi

Neînțelegerile care se transformau în certuri îi afecta și pe cei doi copii ai lor, astfel, artista a decis că cel mai bine e să se separe. Lunea trecută, după ce artista a plecat cu copiii de acasă, bărbatul nu a suportat ideea separării și și-a pus capăt zilelor.

Luna asta ar fi împlinit 38 ani. Acesta a mai căutat ajutor, în ultima perioadă, și la psihologi. Prea târziu, însă.

Căsnicie dificilă

”Din păcate, treceam printr-o perioadă mai dificilă a căsniciei noastre, eram în pragul divorțului. Luni am luat decizia de a pune capăt, ceea ce nu a acceptat și soțul meu. Trebuia să fac acest pas pentru că simțeam că nu funcționăm cum trebuie și nu ajută pentru creșterea copiilor, să participe la certurile dintre noi doi care deveniseră tot mai dese și grave. Nu a putut accepta divorțul, faptul că am plecat cu tot cu copiii, pentru el a fost o ruptură prea puternică. Eu am știut că dacă se va întampla să divorțăm, există și acest risc. Îmi spunea mereu că dacă aleg să plec cu copiii, nu va putea să traiăscă fără noi.

Citește și: Ludovic Orban, tranșant: Coaliţia de guvernare a mai băgat un cui în coşciugul economiei

Am plecat cu copiii de acasă, le-a sunat pe mama și pe mama lui să le convingă să mă sune și să mă facă să mă întorc acasă. Eu mi-am spus punctul de vedere foarte ferm și nu au reușit să mă determine să mă întorc,” a declarat Carmen Cornaci pentru Star Popular.

Nu a lăsat vreun bilet

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. S-ar fi pregătit chiar să-și încheie socotelile cu viața. Cei doi copii minori sunt devastați de pierderea tatălui.

Citește și: Nicușor Dan își dorește un nou mandat de primar al Capitalei: „Lucrurile durează în administraţie”

Carmen Cornaci încearcă să fie puternică pentru cei doi micuți care au nevoie și de consiliere psihologică.

”Copiii știu că tati a luat niște pastile, mai multe decât trebuia, i s-a făcut rău, iar doctorii nu au reușit să-l mai salveze. E varianta pe care o știu copiii și care trebuie să se știe. Le insuflu copiilor faptul că mami este puternică, tati a fost cel mai bun din lume, să-l iubească și să nu fie supărați pentru decizia pe care a luat-o, este sus la îngerași și ne ajută să depășim orice moment”, a mai declarat artista.

Citește și: Elon Musk își pune angajații de la Twitter în fața faptului împlinit: Muncesc mai mult sau pleacă

Artistei i-a fost greu să se întoarcă în casa în care s-a petrecut tragedia. A chemat preoții ca să facă o slujbă și să sfințească din nou locuința. Locuiește împreună cu soacra ei, iar împreună încearcă să se îmbărbăteze și să-și aline suferința, potrivit starpopular.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te