Diana Șoșoacă își anunță candidatura la președinția României în organul de propagandă al Moscovei

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 16.12.2021 - 18:02
Sursă: Captură foto Sputnik
Șoșoacă, pe Facebook

Cu narațiuni de tip PSD din epoca Dragnea, Diana Șoșoacă a declarat, pentru Sputnik, organul de propagandă al Moscovei, că va candida la președinția României. Sputnik a proclamat-o „personalitatea politică a anului 2021”.

SHARE

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost proclamată de Sputnik, organul de propagandă al Moscovei, „personalitatea politică a anului 2021”. Cu această ocazie, parlamentara a susținut, într-un interviu acordat acestui site, că va candida la alegerile prezidențiale pentru că „aproape tot poporul român mă vede ca președinte al României”.

Citește și: Șoșoacă cere Guvernului să nu sprijine Ucraina în fața agresiunii Rusiei: Vom fi carne de tun

Coincidență? Politicieni și posturi TV cer, la unison, ieșirea României din UE

Diana Șoșoacă susține, în acest interviu pentru Sputnik, că „avem numai trădători la pupitrul țării” și că „alte țări le dau comenzi instituțiilor noastre, Poliției, și spun ce să decidă instanțele”. 

Senatoarea a mai declarat că „voi candida din partea poporului român” și că „dacă voi participa, nu va exista turul doi și voi candida sigur cu trei condiții: să fiu sănătoasă, liberă și... vie”. 

Referitor la anchetarea soțului ei, care a lovit un polițist și a mușcat-o de mână pe jurnalista italiană Lucia Goracci, Șoșoacă a susținut, fără să prezinte vreo probă care să-i susțină afirmațiile, că acesta a primit control judiciar pentru că „procuroarea și-a dat seama că dacă-l reține, va mai fi scos din pușcărie doar mort, în sacul negru. Urma să se dea 24 de ore reținere, apoi 30 de zile arest preventiv, după care era îmbolnăvit și dus la spitalul penitenciar, iar de acolo omorât. Asta era traiectoria”. 

În epoca Dragnea, PSD a avut un puternic discurs eurofob, susținând diverse conspirații și teorii, precum „statul paralel”, „multinaționalele/străinii care ne fură țara” sau presupusa tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, rămasă nedovedită până în prezent. 

Citește și: Cine sunt politicienii și jurnaliștii români care ne vor afară din Europa

Vectorii manipulărilor eurofobe: Antena 3, Evz, Iulian Capsali

 

Sputnik o proclamă pe Șoșoacă, recent implicată în sechestrarea unei echipe de jurnaliști, „senzația politică a anului 2020”

De altfel, Diana Șoșoacă este puternic susținută de Sputnik după ce a sechestrat în biroul său de avocatură o echipă de jurnaliști de la Rai Uno, site-ul de propagandă publicând un text în care susține că autoritățile din România sunt într-o „criză de demnitate” și că „statul român nu prea e pentru români”.

Citește și: Jurnalista Delia Marinescu, care a însoțit echipa RAI 1, povestește cum i-a amenințat Șoșoacă

După ce, în anul 2020, Sputnik a proclamat-o pe Șoșoacă „senzația politică a anului 2020”, anul acesta a încununat-o drept „cel mai remarcabil politician al anului 2021”. Site-ul de propagandă a lăudat-o că s-a afișat cu botnița câinelui în Parlament și că a promovat o conspirație, prin interpelarea adresată Guvernului „Vaccinul anti-COVID distruge imunitatea naturală”.  

Sputnik îi mai laudă în topul pe 2021 și pe europarlamentarul PNȚCD, ex-PSD Cristian Terheș, recent amendat pentru, pe fostul șef al PSD Liviu Dragnea, eliberat din închisoare anul acesta, dar și partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), formațiunea cu care Șoșoacă a intrat în Parlamentul României.

Citește și: Șoșoacă cere ieșirea din UE și pușcărie pentru jurnaliști. Sputnik: „Mișcarea momentului“

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te