Moment de păcălit electoratul. Dragnea a inaugurat două borduri puse în câmp

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 23.05.2019 - 13:00
Foto Manuela Cepoi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, împreună cu ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, au deschis, miercuri, șantierul pentru lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Piteşti.

SHARE

Dar inaugurarea a fost doar pentru campanie electorală, pentru că șantierul la tronsonul 1 nu poate începe din cauza studiului de fezabilitate făcut în 2007, care s-a făcut în 2007 şi a costat aproape 13 milioane de euro, fără TVA trebuie obligatoriu modificat și care, potrivit Adevărul, nu ţine cont de prezenţa sondelor de gaze în zonă.

Totuși, deschiderea oficială a lucrărilor a avut loc în prezenţa preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care au marcat evenimentul prin așezarea primei borduri care ar urma să fie marginea viitorului drum expres.

Mai multe persoane l-au huiduit pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în timp ce acesta participa la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Pitești – Craiova, strigându-i „Hoțule!”, „Infractorule!” și „Mai ai șapte zile!”.

 

 

Apoi, liderul social democrat și ministrul Transporturilor au plecat, așa că bordurile au rămas stinghere în câmp. 

 

Iohannis: drum inaugurat a zecea oară

Guvernul a aprobat realizarea unor exproprieri parţiale pentru acest tronson şi alocarea a 3.882.000 lei, dar trebuie realizat şi un alt proiect pentru restul suprafeţelor de teren care trebuie expropriate ca umare a modificării traseului. Lucrările la cel de-al doilea tronson sunt realizate de Asocierea de firme româneşti SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL - SC Consitrans SRL, iar valoarea contractului se ridică pentru cele două loturi la 1453,63 milioane lei. Constructorii români vor face tronsonul care trece prin localităţile Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina şi Valea Mare.

Aflat la Craiova, marţi seara, pentru a-şi lansa volumul „EU.RO-Un dialog deschis despre Europa„, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit şi despre inaugurarea drumului expres Craiova - Piteşti. „Nu a venit nimeni să-mi spună de ce în Oltenia se inaugurează a zecea oară, mâine (miercuri - n.r.), drumul expres spre Piteşti. Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs", a arătat şeful statului.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.