Interlopul Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, a violat o tânără amăgind-o că filmează o reclamă

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.03.2021 - 14:13
Interlopul Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, a violat o tânără amăgind-o că filmează o reclamă Foto: Facebook

Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, a fost reținut fiind acuzat de viol după ce a atras o tânără într-un apartament din București spunându-i că va filma acolo o reclamă pentru o agenție imobiliară.

SHARE

Flrorin Belu (46 de ani) a lansat un anunț online prin care căuta tinere pentru a face clipuri publicitare unei companii imobiliare. O tânără din provincie s-a arătat interesată de propunere, iar Ureche a invitat-o la București pentru a filma videoclipul. 

Citește și

Cristian Diaconescu va fi, cel mai probabil, președintele PMP. Se pregătește fuziunea cu PNL

La începutul lunii februarie, fata a venit în București și interlopul a condus-o la apartamentul căruia îii spusese că vrea să-i facă reclamă. Acolo însă, prin violență a agresat-o sexual.

Există posibilitatea ca și alte tinere să fi fost violate cu aceeași metodă și să se fi temut să facă o reclamație la poliție.

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

Violată după ce a fost amăgită că filmează o reclamă

„În data de 02 martie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Citește și

VIDEO Florin Salam și Adi Minune au cântat la un grătar în cimitir în memoria lui Emi Pian

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Citește și

Soția ucigașului din Onești, arestată: I-a spus că face bine ce face. Era în apartamentul de deasupra

 

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată într-un comunicat al poliției. 

Cine e Florin Ureche

În februarie 2016, Florin Belu a fost fotogafiat în timp ce se certa cu politicianul Cristian Rizea, după suspendarea acestuia de la șefia PSD Sector 5, în urma unui scandal intern cu Robert Negoiță.

Rizea a organizat atunci o ședință târzie cu apropiații săi din echipa de campanie el nemaiavând nicio șansă să candideze la Primăria Sectorului 5. 

Discuţiile au fost aprinse şi au continuat inclusiv pe stradă. La ieșire din clădirea în care fusese şedinţa, Florin Belu i-a cerut explicaţii lui Cristi Rizea.

Se pare că  Rizea îi promisese lui Florin Belu, care era şi şeful de campanie, funcția de viceprimar.

În 2012, Nuțu Cămătaru a fost nașul de cununie al lui Belu, însă mariajul n-a rezistat mult şi după doar două luni, Mihaela a fugit.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te