Frații Săndulache au îngrozit Spania: au tăiat mâna unei fete și au bătut-o cu ea. Închiși 181 ani

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 14.09.2022 - 17:00
Frații Săndulache au îngrozit Spania: au tăiat mâna unei fete și au bătut-o cu ea.Închiși 181 de ani Foto: El Comercio

Frații Cristian și Sebastian Săndulache i-au tăiat mâna unei femei, pe alta au obligat-o să transporte droguri în zone intime. Alte fete au fost puse să mănânce bani și au fost abuzate doar pentru distracția membrilor clanului.

SHARE

Frații Cristian şi Sebastian Săndulache au construit în doar câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania, conform gazetarilor spanioli.

Cei doi au fost de o violență extremă, întreaga Spanie fiind îngrozită de chinurile la care erau supuse fetele, unele minore, pe care le exploatau. 

Citește și: Cum a corupt-o interlopul oltean Rechinu pe frumoasa politiciană Laura Fernández

Într-un final, după doi ani în care au maltratat tinerele pe care le agățau cu metoda "lover boy" și le exploatau sexual, cei doi fraţi au fost judecaţi şi condamnaţi la 108 ani de închisoare.

Citește și: Anamaria Prodan și legăturile cu Cămătarii, Fane Spoitoru și Cordunenii: De acolo a plecat șmecheria

Cristian şi Sebastian Săndulache au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, urmărit internațional, anunță că a preluat clubul Million Dollars

Ei au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.   

Au obligat o femeie să transporte droguri în vagin

Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar i-a refuzat.

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.  

Citește și: Interlopul Petre Geamănu a aruncat la câini doi nepalezi prinși că pescuiau cu curent electric

O altă victimă a povestit că era obligată să transporte droguri în vagin şi a mărturisit că nu era singura pusă într-o astfel de situaţie riscantă din toate punctele de vedere.  

Au pus o fată să mănânce bani, pe altele le-au violat ca să se distreze

O altă tânără a fi fost obligată să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână. Fraţii Săndulache i-au dat mai multe bancnote să le mănânce, nemulţumiţi că tânăra a câştigat prea puţin în ultima vreme. Apoi, i-au promis solemn că dacă nu va face cel puţin de două ori mai mulţi bani, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede.

Citește

VIDEO Temutul interlop Gore din Cluj e liber după 10 ani și spune rugăciuni pe canalul de Youtube

Cu alte ocazii, fraţii, împreună cu locontenenţii lor, se distrau violându-le pe fetele pe care le considerau proprietate personală. Infractorii şi-au implantat bile în penis, pentru ca actul sexual să le provoace durere femeilor.  

Citește și: Brigada interlopilor români care a terorizat Torino, condusă de un fotbalist. Și albanezii se temeau

Cruzimea lor le-a atras o nouă pedeapsă pe măsură: după cei 108 ani primiţi în 2018, fraţii au fost condamnaţi la încă 73 de ani de detenţie. Frații Săndulache au acum, în total, 181 deani de detenție.

Doi locotenenți ai clanului, arestați la Constanța

Doi dintre locoteneții temutei grupări de proxeneți Săndulache, care acționa în Spania, au fost arestați, anul trecut, la Constanța în baza unor mandate europene de arestare emise de autoritățile judiciare spaniole din Oviedo.

Citește și: Interlopul Vali Nebunu și soția, acuzați că și-au băgat ilegal copilul în România, vor la CCR

Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au scăpat, însă, temporar de extrădarea în Spania unde au fost condamnați fiecare la câte 18 luni de închisoare cu executare pentru că cei doi sunt cercetați penal și în România.

Citește și: Interlopul Cosmos Tănase, prins fără centură, a amenințat polițiștii că-i calcă cu mașina

Curtea de Apel Constanța a hotărât punerea în executare a mandatelor europene și predarea celor doi români autorităților spaniole doar după soluționare definitivă a cauzelor ce formează obiectul dosarului penal în care sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, influențarea declarațiilor și amenințare.

Citește și: Doi interlopi au băgat în stare vegetativă un bărbat care n-a vrut să cerșească pentru ei 
 

În Spania, Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au fost judecați pentru participare la o grupare infracțională și forțare la practicarea prostituției. Potrivit autorităților spaniole, cei doi membri ai clanului Săndulache au participat la recrutarea de tinere românce (cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani), pentru a le foța apoi să practice prostituției. Tinerele erau convinse prin metoda lover-boy sau erau ademenite cu un loc de muncă bine plătit și o viață mai bună pentru ele și familia lor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te