Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.06.2021 - 12:01
Fost iubită, Giorgiana Iordache, este bomba care-i poate exploda lui Dani Cămătaru în față Foto: Facebook

Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru a primti o pedeapsă cu suspendare și 70 de zile de muncă în folosul comunității după ce a terorizat-o pe fosta lui iubită Giorgiana Iordache. Însă femeia a cerut ulterior și un ordin de protecție.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Daniel Balint are mai multe probleme din cauza realției sale cu fosta iubită Giorgiana, zisă Giulia. 

Citește și: Doi români cu nouă copii au ocupat ilegal o casă din Franța. Proprietara stă pe unde apucă de 2 ani

Anul trecut, cei doi au fost la o nuntă la Iași. Scandalul dintre cei doi a început după ce Giorgiana Iordache a urcat băută la volan și a distrus un Mercedes de peste 100.000 de euro.  

Citește și: VIDEO Interlopul Rechinu, transferat la închisoarea de maximă siguranță din care a evadat El Chapo

După incidentul de la Iași, Giulia a cerut emiterea unui ordin de protecție provizoriu pe numele fiului lui Sile Cămătaru. Solicitarea Giorgianei Iordache a fost admisă, iar agenții din cadrul Secției 20 de Poliție au emis acel ordin. Din câte se pare, Daniel Vasile Balint nu a respectat prevederile acelui ordin de protecție. Din acest motiv, procurorii l-au trimis acum în judecată pe Daniel Vasile Balint, conform BZI. 

Citește și: Criminal român, prins după urmele de spermă, la 28 de ani după ce și-a ucis soția și fiica în Franța

 

70 de zile în folosul comunității

Dani Cămătaru a fost părăsit de iubită și drept urmare a început să o terorizeze. În februarie a și fost arestat și s-a ales cu un nou dosar penal. 

Fiul lui Sile Cămătaru a reușit să scape de pedeapsa cu închisoarea, însă timp de 70 de zile va fi trebui să muncească în folosul comunității. 

  „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. 

Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te