Fiul lui Liviu Dragnea, apostrofat pe stradă de fiul lui Ion Caramitru

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 24.09.2018 - 23:14
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Fiul unui actor român i-ar fi strigat „M**e PSD” fiului lui Liviu Dragnea, Valentin, și soției acestuia, pe care i-a întâlnit în zona Cotroceni. Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 a deschis un dosar penal în care se cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice.

SHARE

Update: Ștefan Caramitru, fiul lui Ion Caramitru, cel implicat în incidentul cu Valentin Dragnea, a explicat într-un comunicat de presă versiunea sa asupra evenimentului. „Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină.
În acel timp a avut loc o altercație verbala cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni”, a declarat Ștefan Caramitru.


_____________________________________________________________________________________________

Incidentul a avut loc în urmă cu 10 zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice, a declarat purtătorul de cuvânt Andreea Ceauşu.

Anchetatorii nu cunosc momentan identitatea agresorului. Potrivit știripesurse, autorul agresiunii ar fi fiul unui actor celebru, care a relatat ulterior incidentul pe blogul său personal.
„Uite că micuțul porcar i-a surprins pe toți căci a apărut așa, pe la căderea serii, alături de proaspăta sa soție în mașină, dar cum ziceam, strada e strâmtă și din față venea o altă mașină în care era fiul unui mare actor român cu soția dumisale. Și fiul marelui actor român l-a recunoscut pe fiul meschinului dictator român și el nefiind actor ca tatăl lui, neputând deci să intre în rolul omului calm, pragmatic, periculos în tăceri, să zicem în rolul împăratului Palpatine, a înfipt mâna în claxon și a dat geamul mașinii jos și a strigat: hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine mă să vă bateți joc de țara asta și să furați de la copii săraci, tâlharilor, muuuie PSD!!!!”, reiese din postare. 

Fiul lui Liviu Dragnea ar fi luat-o la fugă spre casă, iar soția sa a rămas în stradă și a continuat scandalul. „Băiatul lui Daddy s-a speriat și a rupt-o la fugă, lăsând mașina și soția cea proaspătă în mijlocul străzii. A intrat în vila modestă din Cotroceni și soția cea proaspătă, rămasă singură, a dat și ea geamul jos și a strigat la fiul marelui actor român care gâfâia răpus de frustrare și ciudă că nu poate să facă mai mult decât să strige muie PSD, nora lui Daddy deci a strigat așa: băăi săracule, tu știi cine suntem noi măi, tu știi băi cine e bărbată-miu, băi gunoiule, tu știi ce o să vă facem băăi? O să vă strivim băăăi nimeniule!!!” povestește autorul. 

Acesta mai menționează că la scurt timp au apărut două mașini de poliție la fața locului iar agenții i-au spus lui Valentin Dragnea că nu îl pot ajuta pentru că nu a fost agresat.
„În nici 5 minute însă, ce să vezi, nu unul ci două echipaje de poliție în fața viluței modeste a copilașului lui Daddy. Cu girofaruri pornite, cu milițieni veniți să salveze copilașul lui Daddy: v-au lovit?
Nu. Doar m-au înjurat și mi-au zis muie PSD.
Deci nu v-au lovit. V-au amenințat?
Nu. Dar aveau un ton amenințător.
Deci nu v-au lovit și nu v-au amenințat. Nu putem să facem nimic.”

Întreaga postare poate fi citită aici.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -