Femeia cu maceta, care sărit să-l ajute pe tipul cu BMW, ar fi o damă de companie. Amândoi, liberi

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 25.06.2021 - 17:36
Femeia cu maceta, care sărit să-l ajute pe tipul cu BMW, ar fi o damă de companie. Și ea și agresorul sunt liberi Foto: captură EUROPOL

Femeia care a sărit să-l ajute pe bătăușul cu BMW, ar fi doar o damă de companie care-și oferă serviciile contra cost. Șoferul agresat, cel din Logan, l-ar fi fugărit cu o bâtă de baseball pe posesorul BMW-ului, cum vreo săptămână înainte de incidentul care a devenit public.

SHARE

Cu aproximativ o săptămână înainte de incidentul care a șocat România, șoferul agresat, din Dacia Logan, ar fi avut un conflict cu bărbatul cu BMW în dreptul unei treceri pentru pietoni din sectorul 1. Atunci, agresor a fost cel cu Loganul, care ar fi coborât cu o bâtă de baseball și l-ar fi fugărit pe cel cu BMW. 

Citește și: Cine e interlopul penibil care și-a uitat pistolul în cabina de probă la mall, apoi a fost arestat

Anchetatorii au constatat că șoferul Loganului este cunoscut drept o persoană violentă și este cercetat de DIICOT într-un dosar în care acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de hoți care fura din TIR-uri în mai multe țări europene.

Citește și: Iubita cu macetă a posesorului de BMW care a atacat cu crosa de golf, reținută. Bătăușul, eliberat

Conform unor surse judiciare, șoferul Daciei Logan, care practică servicii de ride-sharing, este vizat într-un dosar instrumentat de DIICOT, care privește destructurarea unui grup criminal organizat, specializat în furturi din TIR-ui.  

Citește și: FOTO Clădiri istorice de lângă restaurantul Cina, afectate de lucrările de extindere ale localului

Femeia cu maceta, doar o damă de companie

Surse apropiate anchetei susțin că autorul atacului este un tânăr fără antecedente penale, dar asociat lumii interlope. În același timp, femeia care îl însoțea este cunoscută ca prostituată. Aceasta, spun anchetatorii, obișnuia să-și racoleze clienții prin intermediul site-urilor de anunțuri matrimoniale, conform Gândul. 

Citește și: Florin Salam, turneul interlopilor: a cântat pentru clanul Văncică, Duduieni și Mircea Nebunu

Un șofer aflat la volanului unui autoturism Dacia Logan a fost blocat în trafic duminică seară de șoferul unui BMW, care a coborât și l-a atacat cu o crosă de golf. În incident a fost implicată și o tânără, tot din BMW. Ea a ieșit cu o macetă dar, la țipetele celor care urmăreau incindentul, a lăsat cuțitul în BMW și a început să lovească Loganul cu picioarele. 

Citește și: Interlopul Mărgan și-a luat o sticlă în cap pentru dedicații muzicale. Acum trebuie să și plătească

”Duminică seară, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în București, pe Șoseaua Colentina, în dreptul benzinăriei Mol din proximitatea intersecției cu Șos. Fundeni, sector 2, pe fondul unui conflict spontan, a lovit persoana vătămată în mâna stângă cu un obiect contondent, respectiv o crosă de golf, provocându-i acestuia suferințe fizice, a distrus autoturismul persoanei vătămate marca Dacia Logan, căruia i-a avariat caroseria și i-a spart geamul de la portiera stângă -față, din dreptul șoferului,și a tulburat ordinea și liniștea publică.”, arată procurorii. 

Șoferul BMW-ului a fost reținut reținut marți și eliberat miercuri, iar femeie cu maceta a fost reținută miercuri și eliberată joi.

Amândoi sunt sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te