Interlopul Mărgan și-a luat o sticlă în cap pentru dedicații muzicale. Acum trebuie să și plătească

DE Adrian Costin | Actualizat: 25.06.2021 - 18:18
Cornel Mărgan Foto: adevarul.ro

Interlopul Cornel Mărgan i-a luat unui interpret microfonul de mai multe ori apoi a lovit un interlop rival care voia să dea o dedicație. Și-a luat o sticlă în cap și scandalul a izbucnit. Acum trebuie să plătească.

SHARE

Judecătoria Deva i-a condamnat la plata unor amenzi penale între 1.800 de lei şi 2.850 de lei pe Cornel Mărgan, cunoscut al lumii interlope din Deva anului 2000, şi pe alţi trei hunedoreni, acuzaţi că s-au încăierat într-un club din Deva.  

Citește și: Florin Salam, turneul interlopilor: a cântat pentru clanul Văncică, Duduieni și Mircea Nebunu

„Poliţiştii au stabilit că, în cursul dimineţii de 17 noiembrie 2019, în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Deva, au provocat scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, lovindu-se reciproc şi tulburând astfel liniştea şi ordinea publică.

Citește și: Femeia cu maceta, care sărit să-l ajute pe tipul cu BMW, ar fi o damă de companie. Amândoi, liberi

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe”, informau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Citește și: Un agent de la Rutieră a dus un contravenient până la bancomat cu mașina poliției ca să-și ia șpaga

Ulterior, cei trei, împreună cu un alt participant la scandal, Răzvan Popa, care nu avea antecedente penale, au fost trimişi în judecată pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Și-a luat o sticlă în cap după o ceartă pe dedicații

Scandalul a pornit de la faptul că membrii celor două grupuri adverse „doreau să facă în mod exclusiv dedicaţii şi să-şi revendice puterea printre cei aflaţi în interiorul clubului, iar Mărgan perturba activitatea formaţiei muzicale, luând microfonul vocalistului, apoi restituindu-i-l, de mai multe ori”, se arată în dosar, conform adevărul.ro .

Citește și: O navă militară și un avion rusești au tras asupra unui ditrugător britanic în Marea Neagră

În momentul în care acesta a smuls din nou microfonul din mâna vocalistului, un alt client s-a apropiat de el, însă Mărgan l-a împins şi l-a lovit cu pumnul în zona capului. Apoi, la rândul lui, interlopul a fost lovit cu o sticlă în cap de un alt inculpat, moment în care scandalul a degenerat. Imaginile încăierării au fost surprinse de camerele de supraveghere din local.

Citește și: Iubita cu macetă a posesorului de BMW care a atacat cu crosa de golf, reținută. Bătăușul, eliberat

Cornel Mărgan (51 de ani) a devenit cunoscut publicului la începutul anilor 2000, ca lider al lumii interlope din municipiul Deva. A fost anchetat în mai multe dosare penale, condamnat pentru infracţiuni de violenţă şi aflat, în trecut, pe lista celor mai căutaţi infractori din România.

Citește și: FOTO Clădiri istorice de lângă restaurantul Cina, afectate de lucrările de extindere ale localului

A fost acuzat şi de fostul comisar şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, că i-ar fi sprijinit pe cei care doreau înlăturarea sa din funcţie, prin denunţuri false. Ovidiu Mărginean, recidivist, a fost condamnat în dosarul Hidra, al mafiei ferului vechi din Hunedoara.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te