Extremistul care l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea: Îl invit la masă și îi dau și femeia mea

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.11.2021 - 14:26
Călin Marincuș, extermistul care l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea: Îl invit la masă și îi dau și femeia mea Foto: Facebook

Călin Mărincuș, extremistul care s-a ales cu un dosar penal după ce l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, a apărut într-un clip pe Youtube alături de interlopul Gore de la Cluj și nu a pierdut ocazia de a-i lua peste picior pe procurori.

SHARE

Călin Mărincuș susține că a fost chemat de procurori și a pierdut bani și timp după ce a spus că ia în considerarea să-l omoare pe Raed Arafat în contextul măsurilor anunțate de acesta în luna septembrie. 

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest. Nu i-a convins pe judecători că a fost bolnav

"Legat de acel filmuleț pe care l-am făcut eu din care, după unii, a reieșit că vreau să-l ucid pe Raed Arafat, am fost chemat la un procuror pentru a fi chestionat dacă chiar doresc să-l ucid pe Raed Arafat. M-a costat mersul până la procuror, stresul și dosarul este deocamdată în aer, nu știu care este soarta lui.

Citește și: Gore de la Cluj după ce a spus că va ploua cu morți: Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes

Totul a plecat de  la un articol scris într-un ziar, articol menit să facă o presiune artificială pe procurori în care se spunea că PSD-istul și bătăușul, extremistul Călin Mărincuș, vrea să-l ucidă pe Raed Arafat. 

Citește și: Dependentul Dolcan a vrut să fugă cu seiful de la păcănele de două ori într-o noapte. E urmărit

Și de acolo o întreagă poveste de doi bani care s-a soldat cu chemarea mea la procurori, timp pierdut și nervi pierduți. 

Pe mine m-a întrebat procurorul ca să vadă ce tentă de criminal am eu: Ce faci dacă la tine în casă intră unul cu forța să te vaccineze, îl omori?

Citește și: Sexy polițista care l-a lăsat pe Victor Micula în baza de date le spionase și pe colegele iubitului

Eu am zis cum să-l omor domn procuror? Da-l invit la masă și îi dau și femeia mea. Cam asta e întrebarea ce ți-o pune procurorul, dar te poartă în stres", a spus Călin Marincuș într-un live făcut pe Youtube alături de interlopul Gore de la Cluj. 

Cum l-a amenințat Mărincuș pe Raed Arafat

Membru PSD şi simpatizant Noua Dreaptă, Călin Mărincuș a susţinut, la 18 septembrie, că 80% din populaţia României e şantajată să se vaccineze și, în acest context, l-a amenințat pe Raed Arafat.

Citește și: VIDEO Temutul interlop Gore din Cluj e liber după 10 ani și spune rugăciuni pe canalul de Youtube

„Niciun procuror nu se sesizează pentru şantajarea de a ne vaccina. Chiar toţi sunteţi vânduţi din sistemul acesta? Pe mine Raed Arafat, consider, că mă condamnă la moarte. El crede, sau îmi spune că vrea să-mi facă un bine, un bine pe care eu nu îl vreau! Vrea să-mi administreze un act medical pe care eu nu îl doresc, nu-l consider necesar, ba mai mult, consider că îmi pune în pericol viaţa.   

Citește și: De ce ar fi donat Alex Bodi două mașini de lux clanului Caran. S-ar fi certat cu interlopul Tâmplaru

Păi dacă eu vreau să-i fac un bine lui Raed Arafat, iar el nu e de acord, pentru că îi pune în pericol viaţa, voi fi chemat la Poliţie? Cu siguranţă! Dar nu mă tem să fiu cheamat la nicio audiere, voi veni cu televiziunile fără discuţie. Eu consider că Raed Arafat îmi pune în pericol viaţa, pe lângă faptul că mi-a luat libertatea, iar eu mă aflu în postura de a mă apăra. O să iau în considerare şi faptul să îl omor pe Raed Arafat.

Citește și: Interlopul Căpet vindea sute de kilograme de droguri produse în sere de roșii cumpărate special

Eu mă gândesc că punându-mi viaţa în pericol, vreau să iau în considerare şi faptul ăsta. Mă cheamă cineva de la Poliţie să mă întrebe dacă vreau să-l omor pe Raed Arafat. 

Mărincuș s-a ales cu dosar penal, dar. așa cum spune și el, deocamdată nu se întâmplă nimic.

Citește și: BRD vrea să deschidă cu forța caseta de valori a interlopului Belgian Tănase și a unui fost procuror

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te