Alex Bodi rămâne în arest. Nu i-a convins pe judecători că a fost bolnav

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.11.2021 - 17:39
Alex Bodi și noua lui iubită, Oana Marica, nu se vor mai putea săruta în public o vreme Foto: evz.ro

Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondată contestația făcută de Alex Bodi la măsura arestului preventiv, iar decizia este definitivă.

SHARE

Alex Bodi a fost arestat preventiv din nou, la 11 octombrie, după ce fostul soț al Biancăi Drăgușanu a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui.

Citește și: Mladin, „Împăratul" traficului cu țigări, turnat de un locotentent care l-a ajutat să se ascundă

Astfel, instanța a decis înlocuirea controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Bodi.

Judecătorii au admis cererea procurilor DIICOT, cei care l-au trimis în judecată pentru proxenetism, spălare de bani și șantaj. Anchetatorii au stabilit că Alexandru Bodi a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui.

Citește și: Gore de la Cluj după ce a spus că va ploua cu morți: Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes

În drum spre poliție, Bodi a postat pe o rețea de socializare imagini în care motiva absența de la proces prin faptul că a avut probleme de sănătate. Instanța care a analizat însă documentele medicale depuse a constatat că ele nu sunt conforme și le-a respins.
 

Contestații peste contestații, toate respinse

În ciuda eforturilor făcute de avocatul lui, Alex Bodi va mai rămâne în arest, magistrații respingând cererile de eliberare din arestul Poliției sau de schimbare a încadrării în arest la domiciliu sau de punere în libertate.

Citește și: Extremistul care l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea: Îl invit la masă și îi dau și femeia mea

‘‘Situația este în felul următor pe 18 octombrie, la Tribunalul Gorj a avut loc termenul de cameră preliminară stabilit cu mai mult timp în urmă de instanța de judecată. La termen, apărarea lui Alex Bodi a formulat o cerere de revocare sau de înlocuire a arestului preventiv. Revocare, în principal, punere în libertate, înlocuire subsidiară, adică arest domicial sau chiar înlocuire cu control judiciar.

A fost respinsă cererea în principal pentru că nu avem motivarea de la Curtea de Apel Craiova pentru încheierea care a luat măsura arestării preventive” a explicat avocatul lui Alex Bodi, pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, a explicat avocatul, în perioada următoare cererile depuse de Alex Bodi vor fi judecate, afaceristul sperând ca, până la urmă, să fie judecat ori în libertate, ori măcar în arest la domiciliu.

”Am făcut contestația împotriva acestei respinge respingeri legate de Tribunalul Gorj și a cererii noastre de revocare sau de înlocuire și, contestația la Curtea de Apel Craiova pe 27 octombrie, adică miercuri. Așteptăm să vedem dacă până la în acel moment vom avea motivarea încheierii anterioare a Curții prin care a fost arestat Alex ca să știm concret care sunt motivele și cum să le combatem. Iar mâine se judecă la Curtea de Apel Craiova o altă contestație a lui Alex care privește măsurile asigurătorii, sechestrul care a fost pus pe o serie din bunurile sale”, a mai explicat avocatul lui Alex Bodi.

Curtea de Apel Craiova a respins, în ședința din 27 octombrie, contestația făcută de apărătorul lui Alex Bodi, astfel că soțul Biancăi Drăgușanu va sta în arest toate cele 30 de zile. 

Judecat într-un dosar în care este acuzat de proxenetism

Arestat preventiv acum câteva luni într-un dosar în care este acuzat de proxenetism, Alex Bodi a fost, totuși, eliberat și pus sub control judiciar. Din păcate pentru el, Alex Bodi nu a respectat condițiile puse de magistrați și a fost, din nou, arestat, de această dată fiind emis un mandat pe o perioadă de 30 de zile.

„Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te