Cine este interlopul care a rămas Rolls Royce-ul în pana prostului la Mamaia. Loredana Chivu, ajutor

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.08.2021 - 11:11
Nuredin Beinur este interlopul care a rămas cu un Rolls Royce în pana prostului la Mamaia. Acum câțiva ani se poza cu Mike Tyson în Constanța Foto: wowbiz.ro
Dansatoarea Loredana Chivu a oprit ca să-l ajute pe Beinur Foto: replicaonline.ro

Imaginile cu o persoană care venise cu o canistră ca să alimenteze un Rolls Royce rămas în drum fără benzină au făcut înconjurul internetului. Interlopul proprietar al mașinii de lux este poreclit "Spaima Litoralului". În ajutor i-a venit dansatoarea Loredana Chivu.

SHARE

Un Rolls-Royce a rămas în pană de benzină, într-o intersecție din Mamaia, iar imaginile au ajus rapid pe rețelele de socializare. 

Citește și: VIDEO Interlopul antivaccinist Turcu, live în care trage pe nas și amenință polițiștii cu o grenadă

La scurt timp, la fața locului și-a făcut apariția o altă mașină de lux, un Lamborghini Urus, condus de Loredana Chivu, dansatoare și vedetă a presei tabloide. 

Citește și: Leo de la Kuweit, scandal cu Bujilă la botezul finului lui Salam pentru dosarul Duduienilor

Proprietarul Rolls-Royce-ului este nimeni altul decât celebrul Nuredin Beinur, zis Spaima Litoralului. El este, de altfel, și finul lui Nicu Gheară.

Dansatoarea Loredana Chivu a oprit ca să-l ajute pe Beinur Foto: replicaonline.ro

Cine este interlopul care a rămas Rolls Royce-ul în pana prostului la Mamaia

În 2010, subcomisarul Gabriela Iacob, șef al Serviciului Rutier din Poliția Mangalia, și comisarul șef Cristinel Nițoi, locțiitor al șefului Politiei Neptun, au fost anchetați de către Parchetul General pentru legături cu o grupare de crimă organizată. Cei doi ofițeri au fost acuzați că îi ajutau pe membrii rețelei interlope conduse de Nuredin Beinur. În acest caz a fost identificată o luptă între clanurile de interlopi.

Citește și: Primarul penal Piedone Popescu, limbaj golănesc, pe Facebook, împotriva unui critic

Fotbalistul Adrian Mutu apare în convorbirile înregistrate de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru şantaj şi evaziune fiscală. Discuţiile telefonice dintre Mutu şi Beinur au fost interceptate în luna mai 2010, și de acolo reiese că sunt foarte buni prieteni şi au relaţii de afaceri.

Mutu s-a arătat deranjat că a fost nevoit să plătească la restaurantul interlopului, care se folosea de imaginea fotbalistului pentru a scoate bani din reclamă mascată de la nişte miliardari din Turcia.

Borcea, în „tabără” la Olimp, cu șase din cei nouă copii ai săi. Valentina: Toţi copiii au părul lui

Beinur Nuredin, fratele său Erchin şi comisarul-şef Cristinel Niţoi au fost trimişi în judecată la începutul lui 2011. pentru mai multe fapte de şantaj, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi favorizarea infractorului. 

Nuredin era considerat lider al grupărilor interlope din sudul litoralului. Numele său apărea în mai multe scandaluri din anii 1990 - 2000 atunci când s-a răfuit cu gruparea condusă de Săceanu pentru supremaţia litoralului. Beinur a fost proprietarul unei firme de pază care a fost defiinţată la cererea poliţiei pentru implicare în activităţi interlope. 

În 2015, Beinur Nuredin şi fratele său, Erchin Nuredin au primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te