Leo de la Kuweit, scandal cu Bujilă la botezul finului lui Salam pentru dosarul Duduienilor

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.10.2021 - 18:19
Florin Salam și Leo de la Kuweit u o relație veche. Leo era să se ia la bătaie cu Flirn Bujilă, nașul finului lui Salam, chiar la botez Foto: Facebook

Chemat să cânte la botezul lui Dani Stoian, finul lui Florin Salam, manelistul Leo de la Kuweit s-a încăierat cu Florin Bujilă care era și nașul copilului. Cei doi sunt certați din cauza Duduienilor.

SHARE

Invitații prezenți la eveniment au dezvăluit faptul că cei doi mai aveau puțin și se luau la bătaie.

Citește și: Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Scandalul dintre ei ar avea legătură cu dosarul de șantaj al Duduienilor, unde atât Bujilă cât și Leo de la Kuweit, dar și Florin Salam au fost audiați în calitate de victime, însă singurul care a cerut despăgubiri a fost Bujilă.

Citește și: Primarul penal Piedone Popescu, limbaj golănesc, pe Facebook, împotriva unui critic

Mai mult decât atât, se pare că relația dintre cei doi s-a deteriorat și mai mult în momentul în care Leo de la Kuweit a făcut un live de acasă de la Anaser Duduianu, în care a dezmințit o postare făcută de Bujilă în care îl acuza pe interlop că le-a cerut lui și manelistului suma de 20.000 de euro, conform wowbiz.ro .

Citește și: VIDEO Interlopul antivaccinist Turcu, live în care trage pe nas și amenință polițiștii cu o grenadă

Cum îi amenințau Duduienii pe maneliști: Îi tai limba lui Salam

 
O înregistrare a Poliției a surprins o discuție între doi dintre capii clanului Duduianu, în care unul dintre acești interlopi, Aramis, unchiul lui Emi Pian, îi spunea celuilalt că îi va tăia limba manelistului Florin Salam, dacă nu-i va da 100.000 de euro.
 

Motivul supărării interlopului Constantin Nicolae (zis „Aramis”, fiul lui Cristofor, fostul cap al clanului Duduianu) a fost că, în 22 iunie, fusese agresat într-un restaurant și considera că este vina manelistului Salam, prin urmare acesta era bun de plată. 

În interceptările făcute într-o benzinărie, Aramis i se plânge lui Ioniță Marius, zis „Grasul”, căruia îi cere să se ducă la Salam și să-i aducă banii. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.