Borcea, în „tabără” la Olimp, cu șase din cei nouă copii ai săi. Valentina: Toţi copiii au părul lui

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 05.08.2021 - 18:05

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au petrecut în gaşcă aproape completă pe litoralul românesc, la Olimp, unde au un hotel. Pe lângă cei trei copii ai cuplului, în „tabără” au fost și „fetele lui tata” din relațiile sale cu Mihaela Borcea, Alina Vidican și Simona Voiculescu.

SHARE

La 40 de ani, Valentina Pelinel este fericită. Fostul fotomodel radiază şi trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei, lângă bărbatul iubit, Cristi Borcea (51 de ani), şi copiii lor, gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 2 ani şi 5 luni, şi băiatul lor, Milan Cristian, care are deja 5 ani.

Citește și: Borcea se pregătește să fie tată pentru a zecea oară. Are 9 copii, 4 făcuți în detenție, cu 4 femei

Valentina postează aproape zilnic poze cu ea şi copiii săi de la mare, iar cu o zi în urmă, vedeta a făcut virală o poză cu „fetele lui tata”, mai precis, Melissa (18 ani), din căsătoria cu Mihaela Borcea, gemenele lor, de 2 ani şi 5 luni, Indira Maria şi Rania Maria, Gloria, fetiţa din căsătoria cu Alina Vidican, pe care au sărbătorit-o recent, căci a împlinit 6 ani pe 24 iulie, şi Carolyn, o fetiţă la fel de superbă, care are acum 14 ani, rezultată din relaţia lui Cristi Borcea cu avocata Simona Voiculescu.

Citește și: Ce fac Valentina Pelinel, Mihaela Borcea și Alina Vidican de dragul lui Cristi Borcea

“Ne petrecem o mare parte din vară la Olimp, la hotelul nostru. Ne place, că e liniştit. Mergem la plajă, ne jucăm, fetele mai mari se joacă şi cu cei mici, aşa e drăguţ! Noi ne pozăm când cu fetele, când cu băieţii, când cu toţi, avem o familie mare şi frumoasă.

Citește și: FOTO Dana Săvuică, prima româncă din Playboy, senzație pe plajă și la 51 de ani

Se înţeleg bine toţi copiii, iar tati e fericit că are toţi copiii alături de el şi este foarte mândru de ei!

Citește și: Șoșoacă trage la Cartea Recordurilor: live de 7 ore, 59 de minute și 38 de secunde

Toţi copiii au moştenit părul de la Cristi, inclusiv gemenele, nu doar fetele mai mari, eu am părul moale. Ele au toate un păr superb! Noi stăm acum la mare, dar suntem mai mereu pe drumuri, mai venim, mai plecăm din Bucureşti, suntem ocupaţi cu business-urile”,  a mărturisit Valentina Pelinel, pentru click.ro.

Omul de afaceri și fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea are în total nouă copii, se pregătește să fie tată pentru a zecea oară și este admirat că nu-l neglijează pe niciunul, îi vede frecvent, îi duce în vacanţe şi se ocupă de tot ceea ce au nevoie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.