VIDEO Cine este bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu, împreună cu Gheorghe Dincă

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.11.2019 - 19:21
Ștefan Risipiceanu, suspectul reținut de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu. FOTO: Adevărul

Procurorii DIICOT au anunțat, miercuri, că a reținut un bărbat suspectat că ar fi violat-o, împreună pe Gheorghe Dincă, pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani răpită în Olt.

SHARE

Conform informațiilor oferite de DIICOT, este vorba despre un bărbat fără adăpost, în vârstă de 46 de ani, care ar fi intrat în atenția procurorulor anti-mafia încă de la începutul anchetei demarate la Caracal, după dispariția celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Numele suspectului ar fi Ștefan Risipiceanu și, conform DIICOT, era apropiat de Gheorghe Dincă, ajutându-l pe acesta la treburile gospodărești.

„Inculpatul, în vârstă de 46 ani a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale faţă de acesta”, a declarat, miercuri, Giorgiana Hosu, procuror șef adjunct interimar al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.  

Procurorii mai arată că în data de 14 aprilie 2019, în jurul orei 12.00, după ce Gheorghe Dincă ar fi răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe Luiza Melencu, ce aştepta „la ocazie” în Caracal, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal.   

Dincă ar fi fost surprins de către omul străzi, Ștefan Risipiceanu, care a intrat brusc în curtea imobilului acestuia, unde a observat victima era sechestrată într-un autoturism.   

„La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Luiza”, a menționat Giorgiana Hosu. Dincă ar fost de acord cu solicitarea lui Ștefan Risipiceanu, mai arată procurorii DIICOT, pentru a nu fi dat de gol și a nu trezi suspiciuni. 

A apărut la Acces Direct

Ștefan Risipiceanu a fost invitat la Acces Direct la scut timp după ce s-a mediatizat cazul Carcal.

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete.  Nu l-am crezut. Și vecinii mi-au spus: ”Cum ai putut să dormi cu acest criminal?”. Eu nu am nimic de ascuns”, a spus bărbatul la Acces Direct.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.