Cât costă să mănânci la restaurantul lui Scărlătescu din Vama Veche de 1 Mai. Clienții sunt supărați

DE Alex Darvari | Actualizat: 30.04.2023 - 11:11
Scărlătescu - Foto: Facebook / Scărlătescu

La restaurantul lui Chef Scărlătescu din Vama Veche prețurile sunt sub medie, astfel încât nu duce lipsă de clienți. Tocmai din acest motiv, oamenii au mult de așteptat și asta nu le convine.

SHARE

La restaurantul lui Scărlătescu e coadă pentru că acesta a lăsat prețurile sub medie. De aceea, așteptarea durează și peste 30 de minute.

Cât costă să mănânci la restaurantul lui Scărlătescu din Vama Veche

În ceea ce privește băuturile, o Cuba Libre costă la cherhanaua lui Cătălin Scărlătescu doar 25 de lei. O bere costă 10 lei, un cidru, 8 lei, iar o cafea, tot 8 lei. Mai mult de atât, un suc natural de căpșune, vișine sau fructe de pădure costă doar 10 lei pentru o cantitate de 400 de ml. Prețurile sunt mai mici decât în alte părți sau în Centru Vechi din București.

O porție de guvizi de 200 de grame costă 20 de lei, o porție de păstrăv de mare, de 100 de grame, costă 14 lei, o ciorbă tradițională pescărească, 19 lei și o porție de rapane, 35 de lei. Sursa AICI

A avut probleme cu Clotilde

Primarul sectorului1, Clotilde Armand, cere teraselor și restaurantelor din Herăstrău să intre în legalitate. E a transmis înștiințări și a dat amenzi. Vizat este și restaurantul lui Chef Scărlătescu, vedetă de televiziune.

„Un scurt bilanț pentru 2022, în urma controalelor efectuate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 34.000 lei pentru depășirea limitelor de zgomot prevăzute de legislația în vigoare prin difuzarea muzicii la intensitate ridicată. Acestea nu sunt demersuri singulare, astfel de măsuri urmează a fi luate și în cazul altor baruri și restaurante care dețin autorizație de funcționare, dar care difuzează muzica la intensitate mare până noaptea târziu, tulburând astfel liniștea cetățenilor.

În ce privește verificarea activității comerciale a teraselor și cluburilor, în 2022, am luat o altă decizie în premieră pentru administrația Sectorului 1, am sesizat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) să confişte de la un restaurant din Herăstrău, „Taverna Racilor” (a lui Chef Scărlătescu), aproximativ 1 milion de euro, bani obţinuţi ilegal după ce administratorii au ignorat dispoziţiile Poliţiei Locale Sector 1 de suspendare a activităţii”, a scris primarul pe FB

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te