Omagiem încă 100 de români cu care ne mândrim în lume

DE Marius Bostan | Actualizat: 16.10.2020 - 19:14

Mulțumim în mod special Newsweek România, pentru parteneriatul din fiecare an ce asigură publicarea acestui top într-un supliment special, de colecție, ce va ajunge la toți cititorii revistei.

SHARE

Onorăm încă 100 de români extraordinari în cea de-a treia ediție a Top 100 Români de Pretutindeni – RePatriot, o inițiativă specială, inițiată de echipa noastră cu ocazia Centenarului, prin care ne propunem, în fiecare an,  să identificăm și să celebrăm 100 de români care au realizat lucruri remarcabile în 10 domenii-cheie.

Mulțumim în mod special Newsweek România, pentru parteneriatul din fiecare an ce asigură publicarea acestui top într-un supliment special, de colecție,  ce va ajunge la toți cititorii revistei.

Prin acest mic gest, ne dorim să inspirăm cât mai mulți compatrioți să-și recunoască valorile oriunde s-ar afla în lume. Ne dorim ca toți românii să fie mai aproape de România, să o viziteze cât mai des, să fructifice oportunități  Acasă, să se implice în dezvoltarea culturală, economică și în lupta pentru întărirea principiilor care au fundamentat lumea civilizată.

De mai mult timp, românii au plecat în valuri spre toate colțurile lumii pentru a-și împlini vocația pe măsura moștenirii primite la naștere și prin educația primară.  O parte din ei chiar s-au născut pe meleaguri îndepărtate, dar au în suflet patria lor de origine și au reușit de cele mai multe ori să-și fructifice puterea de muncă și inteligența moștenită de la străbuni.

Noi, cei de Acasă, i-am văzut învățând, dezvoltându-se și reușind în noile lor patrii și îi privim cu admirație și respect pentru reușită și aprecierea câștigată. Mereu îi așteptăm cu drag să revină în patria noastră iubită, împreună să dăm mai multă valoare moștenirii primite și să menținem România pe locul cuvenit în rândul națiunilor civilizate.

Propunerile au fost generate public, online pe site-ul repatriot.ro, în special de comunitatea RePatriot și de toți cei care au răspuns apelului nostru și cărora le mulțumim pentru propuneri.

Suntem încântați de implicarea în această inițiativă voluntară, importantă pentru a reface țesătura de încredere între Diaspora și România. Ne dorim să putem conlucra cu toți acești români remarcabili și cu mulți alții pentru că noi știm că mai sunt mii de români, prea puțin cunoscuți, care ar merita să fie în topuri.  Avem deja câte 10 premiați în 10 secțiuni: Antreprenoriat, Educație, Profesioniști, Management, Medicină, Religie, Știință, Artă, Serviciu Public și Legal și Sport.

Chemăm alături de RePatriot pe toți cei care Cred în România, care vor să lucreze Împreună pentru România, să Investim și să Facem lucrurile bune să se întâmple, unind mai strâns românii din toate colțurile lumii cu patria mamă. Aceasta este Calea Noastră, asumată acum 5 ani la marea adunare a Romanian Business Leaders, când un grup de inițiativă a lansat acest proiect generos.

Și în acest an, deși departe unii de alții, suntem totuși aproape când aplaudăm și omagiem încă 100 de români remarcabili, cu putere de inspirație, care ne fac cinste în comunitățile de peste hotare. Mai multe detalii despre acțiunile noastre veți găsi pe platforma repatriot.ro.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te