TOP 100 Cristian David, vice-președinte Sotheby’s International Realty

DE Newsweek România | Actualizat: 12.10.2019 - 23:32

Cristian David s-a născut la București pe 29 iunie 1972. A urmat Academia de Teatru și Film din București, unde a studiat Managementul Artelor (Teatrologie).

SHARE

La 11 septembrie 1994, a plecat din România și s-a mutat în Buffalo, New York, unde și-a luat licența în managementul teatrului la Universitatea de Stat de acolo. De asemenea, a absolvit și un MBA în management la City University of New York/Brooklyn College.

„În timpul studiilor de absolvire la New York, am avut norocul să lucrez direct cu consilierul general al Ligii Teatrelor Rezidențiale (LORT), care este cea mai mare asociație de teatru profesională de acest gen din Statele Unite, cu 75 de teatre membre, situate în fiecare piața majoră din SUA“, spune Cristian David.

După trei ani în New York, s-a mutat în Philadelphia, unde a locuit timp de 14 ani. Acolo a lucrat cu diferite organizații artistice, cea mai importantă fiind Walnut Street Theatre, unde a fost director de marketing și relații publice timp de trei ani.

Acesta este unl dintre cele mai prestigioase teatre din SUA, având totodată cei mai mulți abonați din lume. În timp ce Cristian David s-a ocupat de vânzarea biletelor și abonamentelor, teatrul a avut vânzări de bilete record all-time, în special pentru piesa „My Fair Lady“.

Apoi i s-a oferit posibilitatea de a intra în imobiliare și a început ca simplu agent la   Re / Max. În doar câteva luni, a reușit să urce în topul clasamentului pentru cele mai mari vânzări din oraș. Așa a atras rapid atenția marilor proprietari de firme și a ajuns CEO la Keller Williams Realty.

După câțiva ani, Sotheby’s International Realty l-a sunat și i-a oferit funcția de vicepreședinte și manager de brokeraj pentru Pacific Palisades și birourile din Santa Monica și Venice. 

„Din cauza dorinței mele de a reuși, cel mai recent am fost promovat la nivel de vicepreședinte senior și mi s-a prezentat o altă ofertă pentru a gestio-na și birourile din Malibu (începând cu 16 septembrie). 

În total, mă voi ocupa de administrarea, antrenarea și instruirea a aproape 180 de agenți imobiliari care reprezintă unele dintre cele mai extraordinare și rafinate proprietăți din lume. Sotheby’s International Realty lucrează direct cu celebra Casa de licitații Sotheby’s, care a fost înființată în 1744“, spune Cristian David.

În continuare, își dorește să rămână la Sotheby’s International Realty în zona Los Angeles, să crească volumul de vanzări pentru birourile din subordinea sa. „În cele din urmă, mi-ar plăcea să conduc cele 9 birouri din regiunea noastră și poate chiar să fiu implicat în managementul corporativ al companiei noastre la nivel global“. 

În continuare rămâne însă legat de România: „Întreaga mea familie - o soră mai mare și doi frați mai mici, împreună cu părinții mei - se află încă în România.

Nu voi uita niciodată de unde vin și sunt mândru de moștenirea mea românească. Etica și disciplina în muncă și înțelegerea mea profundă a emoțiilor umane sunt puternic legate de conexiunile mele cu țara natală. Mai am încă mulți prieteni cu care rămân înlegătură“.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te