VIDEO ANAF zice că Tzancă Uraganu nu are niciun venit. Manelistul și-a luat Lamborghini de 300.000€

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 02.06.2023 - 13:37
Tzancă Uraganu și-a luat Lamborghini de 300.000€ în pantaloni scurți - Foto: captură video

Tzancă Uraganu o duce bine cu banii, chiar dacă a dat faliment cu șaormeria din București în doar câteva luni. Manelistul și-a luat un Lamborghini Huracan Spyder, decapotabil, de 300.000 de euro. A făcut unboxing live pe Facebook cu mașina la costum cu pantaloni scurți.

SHARE

Pasionat de mașini sau doar avid să iasă cu orice preț cât mai mult în evidență, manelistul Tzancă Uraganu a investit aproximativ 800.000 de euro în automobile într-un singur an. 

 ANAF zice că Tzancă Uraganu nu are niciun venit

Cu toate acestea ANAF nu a putut să îl execute silit pe manelist pentru că nu i-a găsit niciun venit. Uraganu a primit o amendă în trafic pe care nu a plătit-o. Când ANAF a vrut să îl execute silit a descoperit că acesta nu are bani. 

În 2019 strânsese contravenții în valoare de 28.146 de lei, iar Serviciul Public Ploiești a constatat că acesta nu poate fi executat silit.

”În motivarea cererii, petentul a arătat că intimatul nu a achitat în termenul prevăzut de lege amenzile în cuantum total de 28.146 lei, iar ca urmare a efectuării tuturor demersurilor legale prevăzute de Codul de procedură fiscală a reieșit faptul că acesta nu deține bunuri în proprietate și nici nu beneficiază de surse de venit, astfel că nu există posibilitatea executării silite prevăzute de dispozițiile Codului de procedură fiscală”, se arată în dosar.

Dacă în 2022, Tzancă Uraganu și-a luat cel mai luxos și exclusivist SUV, Rolls-Royce Cullinan, cu circa 450.000 de euro, și a organizat un adevărat „flashmob-paranghelie”, în mijlocul străzii, pentru a-l prezenta apropiaților, acum, în 2023, deși a pierdut o grămadă de bani cu falimentul prematur al șaormeriei sale din centrul Bucureștiului, manelistul și-a cumpărat un Lamborghini Huracan Spyder, decapotabil, de 300.000 de euro.

Citește și: EXCLUSIV Tzancă Uraganu a dat faliment cu shaormeria din București. Ce se întâmplă cu spațiul

Tzancă Uraganu și-a luat Lamborghini Huracan Spyder de 300.000€ în pantaloni scurți, de Ziua Copilului 2023, pe ritmuri de hip-hop.

Manelistul Tzancă Uraganu și-a făcut cadou de Ziua Copilului 2023 un Lamborghini Huracan Spyder și a făcut unboxing-ul mașinii live pe Facebook într-un costum de vară, cu sacou cu mânecă scurtă și pantaloni scurți, și călcând pe un covor roșu. 

Citește și: VIDEO Maneaua lui Tzancă Uraganu pentru beizadeaua Micula, no. 1 pe Youtube: Am puterea să dau legi

Tzancă a apărut în scenă pe un trike Can-Am, o motocicletă cu două roți în față și una în spate, ce poate fi condusă cu permis categoria B, și ritmuri de hip-hop.

La fel ca în cazul coupe-ului, Huracan Spyder este echipat cu un motor V10 de 5.2 litri care oferă 640 de cai putere. 

Resursele unității pe benzină sunt gestionate o transmisie automată cu 7 trepte, iar conform oficialilor din Sant'Agata Bolognese, Huracan Spyder poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.1 secunde. 

Viteza maximă pe care o poate atinge Huracan-ul lui Tzancă Uraganu este de 325 km/h. 

Plafonul retractabil din material textil al lui Huracan Spyder poate fi ridicat sau coborât în 17 secunde, până la viteze de 50 km/h.

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te