2.000.000 lei a luat Mihai Bendeac de la Antena 1. I-a pus pe numele tatălui. Liber spre Pro TV

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.10.2022 - 09:28
Miahi Bendeac- FOTO: Antena Grup

Mihai Bendeac se află în centrul unui scandal imens cu Antena Grup,el forțând o plecare la Pro TV. Antena îi cere despăgubiri, dar actorul s-a pus la adăpost trecându-și bani câștigați la postul de televiziune pe numele tatălui.

SHARE

Mihai Bendeac, cel care a fost jurat al emisiunii iUmor în primele 12 sezoane ale show-ului, cel ce-al 13 marcând și despărțirea, este pus în fața unei situații dificile de șefii din Antena 1.

Mai exact, în aceste momente, actorul duce negocieri aprige pentru ca despărțirea de postul TV să se facă pe cale amiabilă și nu prin intermediul unui proces, dar condițiile care i-au fost puse par a fi imposibil de îndeplinit.

Negocierile se învârt în jurul unor clauze uriașe pe care Mihai Bendeac ar putea fi nevoit să le plătească din cauza gestului pe care l-a făcut în momentul în care a părăsit, fără acordul șefilor, scaunul de jurat.

Citește și: Divorțul anului în televiziune. Antena 1 îi cere sute de mii euro lui Bendeac să îl lase la PRO TV

Și-a pus banii pe numele tatălui

Mihai Bendeac a fost prevăzător și timp de patru ani i-a transferat tatălui sumele de bani pe care le-a câștigat la Antena Grup. Potrivit documentelor consultate de Newsweek România, Bendeac Dănuț Constantin este inspector de specialitate la Agenția Domeniilor Statului. Din acest an s-a mutat la Secretariatrul General al Guvernului. El câștigă, potrivit declarațiilor de avere, puțin peste 4.000 de lei pe lună.

În patru dintre declarațiile publice de avere, Dănuț Bendeac menționează că a primut sume consistente de bani de la fiul său Mihai Bendeac. Banii sunt drepturi de autor obținute de Mihai Bendeac de la postul TV înființat și controlat de Dan Voiculescu.

Sume de bani câștigate de la Antena Grup de Mihai Bendeac și transferate de acesta pe numele tatălui său:

Anul 2020 - 200.000 de euro,

Anul 2019 - 200.000 lei,

Anul 2018 - 605.000 lei,

Anul 2017 - 365.000 lei.

În 2021 și 2022 Bendeac nu a trecut niciun ban pe numele tatălui. Tatăl nu are declarații de avere mai vechi de anul 2016.

În total, Mihai Bendeac a trecut pe numele tatălui 2 milioane de lei luați de la Antena Grup.

Există semne că Bendeac a forțat plecarea de la Antena 1

Într-o pauză de filmări, în urmă cu câteva săptămâni, Mihai Bendeac se uita la un filmuleț în care Mugur Mihăescu (ex Vacanța Mare) îi blama pe adepții vaccinului anti-COVID. La rândul său, acesta l-a ironizat pe Mugur Mihăescu în timp ce viziona clipul, însă colegii de platou au filmat toată scena, cu scopul de a prezenta imaginile pe post.

Citește și: Divorțul anului în televiziune. Antena 1 îi cere sute de mii euro lui Bendeac să îl lase la PRO TV

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!„,ââ ar fi „tunat” actorul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te