Rona Hartner a murit. Avea o fetiță de doar 15 ani. Artista trecuse printr-un divorț complicat

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.11.2023 - 14:54
Rona Hartner care a murit avea o fetiță de doar 15 ani. - Foto: Captura Video

Rona Hartner, care a murit la doar 50 de ani, avea o fetiță de 15 ani. Artista trecuse printr-un divorț complicat după ce soțul ei nu a vrut să accepte separarea.

SHARE

A murit Rona Hartner, după o luptă cruntă cu cancerul. Artista și-a petrecut ultimele momente din viață înconjurată de familie și oamenii dragi.

Rona Hartner, care a murit, avea o fetiță de doar 15 ani

Artista avea o fetiță de care era foarte mândră și care împlinise doar 15 ani. Artista a povestit pentru fanatik.ro că fiica sa, Rita Hartner, a obținut o diplomă internațională în urma participării la cursurile de la Syma Make Up Studio, una din cele mai cunoscute școli din Franța care se ocupă de beauty.
 
„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm”, a spus Rona.

În timpul luptei sale cu boala, Rona Hartner a trecut printr-un alt moment delicat. Ea a divorțat de soțul ei. 

A divorțat la 49 de ani

În 2021, după un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner (49 de ani) divorțează de francezul Herve Camilleri (47 de ani).

„El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul.

Citește și: Rona Hartner divorțează de bărbatul care a ajutat-o să învingă cancerul: I-am zis să ia tot ce vrea

Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi, poate, în timp, se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner.

Doar că lucrurile s-au complicat. Artista s-a plâns că fostul soțul o terorizează. 

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Rona Hartner a murit

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani. Actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar apropiații acesteia sperau la un miracol.

Citește și: Rona Hartner a murit. ”A fost cel mai curajos și cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodată”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te