Produsul de 10 lei din bucătărie care te scapă definitiv de mucegai. Te ajută și la slăbit

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.04.2024 - 18:50
Produsul de 10 lei din bucătărie care te scapă definitiv de mucegai. Produsul te ajută și la slăbit - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Produsul de 10 lei din bucătărie care te scapă definitiv de mucegai. Te ajută și la slăbit. Iată cum îl poți folosi și cât de benefic este.

SHARE

Produsul de 10 lei din bucătărie care te scapă definitiv de mucegai. Te ajută și la slăbit. Iată cum îl poți folosi și cât de benefic este.

Produsul care te scapă de mucegai 

Mucegaiul este o problemă supărătoare pentru orice gospodină. În perioada sezonului rece, șansele ca acesta să apară în casă sunt și mai mari.

Specialiștii în curățenie îți vin de această dată în ajutor și îți arată cum poți îndepărta mucegaiul cu ajutorul oțetului. Iată ce poți să faci pentru a avea mereu locuința curată.

 Conform specialiștilor în curățenie acidul din oțet ar putea îndepărta până la 82 % din mucegaiul care s-a depus pe suprafețe.

Citește și: Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă? Costă 10 lei

Începe prin a pune oțet alb distilat într-o sticlă de pulverizare. Acesta trebuie pulverizat pe zona cu mucegai și lăsat să acționeze pentru cel puțin o oră. Apoi, cu ajutorul unei lavete, poți începe să ștergi zona mucegăită.

Dacă zona are nevoie de o spălare ulterioară, atunci vei avea nevoie de o nouă soluție de curățare. Combină o linguriță de bicarbonat de sodiu cu două căni de apă. Toarnă această soluție într-o altă sticlă cu pulverizator.

Agită puțin, iar apoi pulverizează peste zona care necesită a fi curățată. Pentru a te proteja de mucegai în timpul procesului de curățare, specialiștii recomandă să poți mănuși, mască și ochelari de protecție. Mănușile previn, de asemenea, apariția iritațiilor de la oțet. 

Oțetul ajută și la pierderea kilogramelor în plus

S-a demonstrat că oțetul din cidru de mere are efecte reale asupra pierderii în greutate datorită capacității sale de a accelera arderea grăsimilor.

Un studiu efectuat în Japonia a demonstrat că, prin consumul regulat al oțetului din cidru de mere, subiecții au observat scădere în greutate și schimbări fizice.

Citește și: Ce buton trebuie să apeși la mașina de spălat să-ți iasă hainele imaculate fără produse scumpe

Pentru a obține rezultate în cura de slabire cu oțet din cidru de mere, cea mai populară metodă este consumarea unei băuturi din apa cu oțet din cidru de mere.

Se adaugă 1-2 lingurițe de oțet din cidru de mere nefiltrat într-un pahar cu apă și și se consumă băutura înainte de fiecare masă. Persoanele care pot agrea gustul înțepător al oțetului preferă să consume acele două linguriţe nediluate în apă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te