Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă? Costă 10 lei

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.01.2024 - 19:04
Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă? Costă 10 lei - Foto: Freepik

Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă și care te costă doar 10 lei a fost explicat de mai multe gospodine. Costurile sunt reduse pentru că obiectele le ai la îndemână și le poți refolosi.

SHARE

Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă. Este vorba de detergent de vase, o periuță de dinți veche, bicarbonat de sodiu și oțet alb.

Mașinile de spălat sunt binecuvântarea zilelor noastre, care ne scutesc de spălarea hainelor cu mâna. Dar probabil că ați fi foarte surprinși să vedeți ce se întâmplă în interiorul mașinii voastre de spălat.

Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă? Costă 10 lei

Dacă hainele și lenjeria dvs. ies de la spălare un pic mucegăite, s-ar putea ca mașina dvs. să aibă ea însăși nevoie de un pic de curățenie. Dar, înainte de a apela la profesioniști sau de a începe să vă demontați mașina, poate doriți să încercați aceste trucuri împărtășite de uenel gospodine. Rezultatele sunt incredibile, deși se folosesc lucrurile banale, ieftine, din casă.

Citește și: Ce poți pune în mașina de spălat pentru ca rufele să nu se mai șifoneze. Ai sigur în bucătărie

Patru ingrediente comune de uz casnic

O femeie pasionată de curățenie a dezvăluit o modalitate rapidă, ieftină și ușoară de a curăța mașinile de spălat murdare, folosind obiecte de uz casnic obișnuite.

Femeia și-a împărtășit sfatul pe un grup de curățenie de pe Facebook, spunând că tot ce trebuie să folosești sunt patru ingrediente: detergent de vase, o periuță de dinți veche, bicarbonat de sodiu și oțet alb.

Ea a explicat cum a clătit sertarul în lichid de spălat vase, apoi a folosit o periuță de dinți veche pentru a se asigura că fiecare colț a fost frecat.

Citește și: Ce buton trebuie să apeși la mașina de spălat să-ți iasă hainele imaculate fără produse scumpe

Sertarul mașinii de spălat înainte

În continuare, a șters o parte din murdăria dezlipită, apoi a folosit o combinație de bicarbonat de sodiu și oțet alb pentru a îndepărta mirosurile din mașină și mirosurile din sertar.

În cele din urmă, a pulverizat un spray împotriva mucegaiului în sertar pe care, apoi, l-a înmuiat în apă caldă. Mai jos rezultatul:

„Nu mai există mucegai sau murdărie pe haine!”, a fost concluzia ei. Mulți membri ai grupului de Fb unde femeia a prezentat experiemtnul au spus că sunt nerăbdători să încerce și ei.

"Wow, o treabă grozavă", a scris o femeie. "Al meu arată ca în poza inițială. Am pus spălarea mașinii pe lista mea de făcut săptămâna aceasta".

Tabletele de spălat vase, de folosit la mașina de spălat

Este o metodă de curățare care a luat cu asalt Australia de când a apărut pentru prima dată pe New Idea Food. Milioane de oameni folosind tablete de spălat vase pentru a face o super curățare a mașinilor lor de spălat.

Trucul simplu a devenit viral după ce un tehnician de mașini de spălat a dezvăluit că introducerea unei tablete de spălat vase în tambur și punerea acestuia pe ciclul de curățare o dată la două săptămâni este modalitatea perfectă de a păstra aparatul curat ca lacrima - fără a cheltui mulți bani.

Citește și: Ce aliment trebuie pus în locul balsamului în mașina de spălat? Costă 5 lei, lasă rufele impecabile

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te