Pepe a scăpat de „stafia” lui Pastramă: la nici 4 luni de la divorț, s-a afișat cu o brunetă sexy

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 14.06.2021 - 18:43
Pepe și Yasmine / Foto: click.ro

La trei luni și jumătate de la divorț de Raluca Pastramă, latin-loverul Pepe a postat pe contul său de socializare filmulețe cu noua cucerire. Este vorba despre Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist.

SHARE

Pepe și Yasmine Ody se cunosc de patru ani. Culmea, Yasmine este cea care l-a machiat pe Pepe pentru videoclipurile lui și, mai mult, seamănă foarte bine cu fosta soție a artistului, scrie click.ro.

În luna februarie, Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, după o căsnicie de opt ani. În tot acest timp, Raluca s-a ocupat de fetițe, de educația lor, de casă, iar Pepe a încercat să nu dispară nici el din peisaj, astfel încât micuțele să nu simtă prea acut această situație. Artistul a avut grijă, totodată, să nu se afișeze cu vreo domnișoară, deși exista cineva în viața lui.

Citește și: Viorica de la Clejani: Primesc mesaje de condoleanțe pentru Fulgy. A fost opărit cu ceai fierbinte

Iată însă că la trei luni și jumătate de la divorț, Pepe nu s-a mai ascuns cu viața lui privată și a scos-o pe noua sa cucerire în public.

Mai precis, weekend-ul care tocmai a trecut, cel mai nou cuplu din showbiz și-a făcut apariția la o petrecere, într-un local de fițe din zona Herăstrău. Au venit însoțiți de câțiva prieteni, printre care și antrenorul lui Pepe, Alexandre Florescu și soția acestuia, așa că atmosfera a fost suficient de prietenoasă astfel încât Yasmine și Pepe să dea frâu liber sentimentelor și să nu le pese de gura lumii, potrivit click.ro.

Potrivit imaginilor publicate, Pepe și Yasmine s-au ținut în brațe, s-au fotografiat și s-au sărutat cu foc, semn că dragostea dintre ei este mare și destul de serioasă, din moment ce Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

Citește și: Dan Bittman a fost refuzat de Andreea Marin: Trebuie șă știi să pierzi. Femeia alege întotdeauna

Raluca Pastramă a hotărât să pună capăt, Pepe a anunțat pe YouTube

Pepe (41 de ani) și Raluca Pastramă au divorțat după opt ani de căsnicie. Solistul, pe numele lui din buletin Ionuț Nicolae Pascu, a dat vestea printr-un mesaj filmat și postat pe canalul său de YouTube.

Pepe a recunoscut că Raluca a fost cea care a decis să pună capăt relației și a precizat că, din punctul lui de vedere, ”nu există un motiv major, real” de divorț.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.