Viorica de la Clejani: Primesc mesaje de condoleanțe pentru Fulgy. A fost opărit cu ceai fierbinte

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.06.2021 - 18:16
Viorica de la Clejani: Primesc mesaje de condoleanțe pentru Fulgy. A fost opărit cu ceai fierbinte / playtech

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt cu nervii întinși la maxim după ce fiul lor, Fulgy, a fost săltat de Poliție și internat la Spitalul Obregia. De atunci, cei doi lăutari fac turul televiziunilor și nu mai contenesc să dea explicații privind derapajele fiului lor rebel.

SHARE

Citește și: FOTO O vedetă acuză medicii că i-au greșit operațiile estetice: Nu mai eram capabilă să mă ridic

Invitați joi în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, cei doi au încercat din nou să îi ia apărarea fiului lor, recunoscând însă că situația în cazul lui Fulgy a scăpat de sub contol.

Citește și: Fiul Vioricăi din Clejani, ridicat de poliție și internat la psihiatrie. Și-a amenințat familia

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snoop Dogg. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea!

Citește și: Efectul problemelor cu drogurile asupra lui Fulgy din Clejani: s-a îndrăgostit de o femeie fără chip

Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Citește și: Cuțitarii interlopi din Galați: un omor și două bătăi cu urmăriri pe stradă în trei zile

Viorica: „Primesc mesaje de condoleanțe pentru Fulgy”

Mult mai vulcanică însă, Vorica de la Clejani a făcut o criză de nervi în direct. „Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații.

Citește și: Doi români cu un VW cu numere false au lovit mașina poliției care-i urmărea în Germania

Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus artista, potrivit click.ro.

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te