4 documentare și un concert de Crăciun, la B1 TV

DE Newsweek România | Actualizat: 24.12.2019 - 09:26

TV sărbătorește Crăciunul cu o serie de documentare. Producțiile vor fi în prime-time, de pe 24 decembrie până pe 26.

SHARE

În Ajun și în seara de Crăciun, B1 TV va difuza documentarul „Crăciunul în anii 80 și Crăciunul în anii 90”, care se concentrează pe firmele și trupele muzicale în vogă, la acea vreme, dar și „gadgeturile” din acea perioadă, walkman sau camera video.

Tot în ajunul Crăciunului, B1 TV va difuza și un concert al cvartetului Il Divo, alcătuit din elvețianul Urs Bühler, spaniolul Carlos Marín, francezul Sébastien Izambard și americanul David Miller.

Programele de Crăciun de pe B1 TV, în continuare: 

CRĂCIUNUL ÎN ANII 80 și CRĂCIUNUL ÎN ANII 90 / marți 24 și miercuri 25 decembrie, ora 21.00

Două documentare ce prezintă perioada sărbătorilor în anii 80 și 90, plecând de la filmele și formațiile muzicale care erau în vogă, la noile tehnologii (walkman-ul, camera video) până la evenimentele cele mai importante ale perioadei. 

CONCERT – IL DIVO, LIVE IN JAPAN / marți, 24 decembrie, ora 22.00

Un concert al cvartetului alcătuit din elvețianul Urs Bühler, spaniolul Carlos Marín, francezul Sébastien Izambard și americanul David Miller.

Grupul a avut un mare succes internațional vânzând 26 milioane de discuri la nivel mondial. Ei interpretează cântece în limbile: spaniolă, italiană, franceză, engleză, portugheză.

TRUMP VERSUS CHINA / miercuri, 25 decembrie, ora 22.00

Documentarul prezintă una dintre cele mai importante teme la nivel global, războiul economic dintre Statele Unite și China.

În anul 2018, Donald Trump a hotărât impunerea unor taxe pentru bunurile importate din China, fiind vorba despre sume de zeci de miliarde de dolari.

Documentarul arată ce urmări a avut această decizie, atât în SUA, cât și în China, dar și care sunt părțile ascunse ale acestui război economic (cu implicații în domeniile precum cele tehnologic, militar, IT, ).

Filmul a avut premiera în Statele Unite în vara anului 2019.

PRINȚUL MOȘTENITOR AL ARABIEI SAUDITE / joi, 26 decembrie, ora 21.00

Documentarul este o anchetă complexă despre modul în care Mohammad bin Salman, prințul moștenitor, a acaparat puterea în țara sa.

Un personaj carismatic, mult timp apreciat în cancelariile străine pentru reformele sociale pe care le-a făcut în Arabia Saudită, dar și pentru deschiderea economiei și turismului.

Partea mai puțin știută a acestui lider, asasinarea unui jurnalist apropiat și fidel, Jamal Khashoggi, violențe, răpiri, sechestrări, toate acestea sunt prezentate în acest documentar.

Filmul prezintă inclusiv versiunea autorităților saudite, având interviuri cu mai mulți oficiali și apropiați ai lui Bin Salman.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te