La 28 ani e cel mai bun actor. După 12 ani de mariaj, devine morocănos, se îndrăgostește de o colegă

DE Alex Darvari | Actualizat: 05.04.2023 - 11:33
Adriana, Papadopol, Ioana, Adrian - FOTO: cancan.ro

Alexandru Papadopol împlinește, azi, 48 de ani. A început în forță cariera de actor cu un rol incredibil în „Marfa și banii” al lui Cristi Puiu. A ales, apoi, să joace în telenovele, iar în ultimii ani a fost prins într-un scandal sentimental.

SHARE

Alexandru Papadopl împlinește, azi, 48 de ani. A ajuns în atenția publicului după ce a jucat în pelicula „Marfa și banii” alături de  Dragoș Bucur și Ioana Flora. A făcut un rol minunat în pelicula „Occident” înainte să înceapă o carieră în telenovele.

Alexandru Papadopol a absolvit liceul Ion Neculce, unde a studiat intensiv limbi străine. A intrat la secția de Actorie la U.N.A.T.C. pe care a absolvit-o în 2002. În timpul facultății a participat de două ori consecutiv la secțiunea Quinzane des Realizateurs din cadrul Festivalului de la Cannes.

Pentru rolul din filmul Marfa și banii (regia Cristi Puiu), a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film de la Salonic. În 2003 a câștigat premiul pentru cel mai bun actor acordat de Uniunea Cineaștilor din România, pentru rolul Luci din filmul Occident.

 Alexandru Papadopol a fost căsătorit cu actrița Ioana Ginghină până la divorțul din 2019. Papadopol a cerut divorțul, acesta îndrăgostindu-se de colega sa de scenă Adraian Titieni. În final, cei doi s-au despărțiti, iar cea care se va căsători este Ioana Ginghină:

 Fostul ei soț, Alexandru Papadopol, a aflat de la fiica lui, Ruxandra, despre căsătoria vedetei.

„Nu știu, nu i-am dat-o eu, cred că presa sau Ruxi au fost mesagerii în acest sens. Sunt lucruri din viața mea care nu îl interesează în mod direct. Pe 23 septembrie, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se vor căsători. Cei doi își doresc o petrecere restrânsă, unde vor fi invitați doar apropiații lor. „Eu nu înțeleg de ce este stresantă, eu nu fac față nicicum. M-am chinuit cu Cristi ieri și am pus o dată, respectiv 23, și sper că ne vom ține de această dată. Vom vedea la primărie dacă este totul ok', a explicat actrița, citată de viva.ro

În 2019, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 13 ani de relație. La scurt timp, actorul a fost surprins alături de actrița Adriana Titieni, care era căsătorită de multă vreme cu Adrian Titieni. Ulterior s-a dovedit că Adriana Titieni și Papadopol formau un cuplu. 

O mărtutie tulburătoare

Actorii Adrian şi Adriana Titieni divorţau, în 2018, după un mariaj de 23 de ani. Adriana Titieni avea de ceva timp o relaţie cu Alexandru Papadopol, care şi el plecase din casă în care locuise cu soţia sa, actriţa Ioana Ginghină.

Citește și: Iurie Darie, lăsat „moștenire” de la o soție la cealaltă. Întreaga familie a fost răpusă de cancer

La un post de televiziune, Adrian Titieni a dezvăluit momente grele prin care a trecut după despărțire.
 

Citește și: Petre Roman, declarație controversată: Am decis să divorțez pentru că e dreptul meu să mă simt bine

„Dacă se întâmplă la 30 de ani este una, dacă se întâmplă la 55 e alta. Am ieșit din ecuația posibilei conjugări. Orice aș fi învățat nu mai am unde să practic. Mai sunt și excepții, dar nu este cazul meu. O relație care a devenit incompatibilă la acel moment, copiii erau cât de cât în echilibru emoțional… am hotărât că cel mai bun lucru pentru viața fiecăruia dintre noi este să ne separăm. Habar nu am dacă a fost cel mai bun lucru, dar la momentul respectiv așa am considerat.

Citește și: Destinul actriței după care lumea întorcea capul. Așteptată 30 ani, marea iubire moare în accident

Cu mintea de acum nu pot să mă raportez la decizia de atunci. Atât s-a putut la momentul respectiv sau atât am reușit eu să înțeleg și să acționez. Că este vinovăție, că este greșeală… sunt momente pe care, fără îndoială, nu ai cum să nu le regreți. O viață în doi, de 20 și ceva de ani, înseamnă enorm de multe lucruri. Se produc legături unice, dar, în același timp, am decis de comun acord că cel mai bun lucru este ca fiecare să-și creeze propriul areal de existență și să nu ne intersectăm”, a declarat actorul la un post de televiziune.

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis


Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă cei doi au ales să divorțeze în 2019, la notar, din cauza infidelității actorului, care s-a cuplat cu Adriana Titieni, pe atunci soția lui Adrian Țitieni.

Actorul a fost iertat

„Noi suntem niște oameni care ne înțelegem foarte bine. Și știam asta de la început, pentru că noi am fost foarte buni prieteni. Ca foști soț și soție era normal să rămână așa. Normal că a fost nevoie de un timp să vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea...

Alexandru face programul în funcție de programul fiicei noastre Ruxi, în primul rând, în funcție de ce își dorește ea.”, a declarat Ioana Ginghina.

Aventuri deconspirate


„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit”.

Foarte curând ei s-au despărțit, iar Papdopol și-a refăcut viața cu Adriana Titieni.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te