Pasărea Fake News. Nicu Covaci pretinde că a avut COVID: Totul e manevră. Virusul e din laborator

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.03.2021 - 10:30
Nicola Covaci / FB

Solistul trupei Phoenix se alătură lui Dan Bittman în teoriile conspirației legate de COVID. "Dezbină şi domină, asta e formula", crede Covaci.

SHARE

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, susţine că a avut COVID, atunci când în România nu se ştia încă de această boală. Muzicianul a trecut printr-o răceală puternică, anul trecut în ianuarie, când a venit în ţară din Spania.

Citește și: Cum a ajuns Bittman să moară de foame în timpul pandemiei de COVID. I-a lăsat iubitei toată averea


Nicu Covaci a ajuns în primă fază în Bucureşti şi pentru că se simţea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". Artistul povesteşte că a venit apoi în Timişoara. La acea vreme încă nu se făceau teste pentru virusul SARS-Cov-2, dar Covaci susţine că a avut simptome de COVID.  

"Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus. Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat. Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce.   

Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania. Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini", a declarat Nicu Covaci.

Citește și: Bittman, zeci de concerte din bani publici: 22.000 € de la primăria Târgu Mureș din două cântări

„Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună"

Nicu Covaci a plecat pe semnătură de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Avea febră mare, tuşea puternic şi prezenta, în general, o stare de rău. Artistul spune că s-a tratat singur în Spania cu medicamente, dar şi prin terapii alternative. 

"Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple.

Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul", a afirmat Nicu Covaci, citat de adevarul.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.