Cum a ajuns Bittman să moară de foame în timpul pandemiei de COVID. I-a lăsat iubitei toată averea

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.12.2020 - 15:35
Bittman / Pro TV

Solistul trupei Holograf nu crede în Covid și spune că pandemia l-a adus în sapă de lemn. Deși a câștigat sute de mii de euro din cântări (unele din bani publici), Bittman spune că averea sa s-a evaporat când s-a separat de partenera de viață.

SHARE

Dan Bittman neagă existența COVID: 

„Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie… Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație...

Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor... Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”, a spus Bittman de-a lungul vremii.

Hoolograf s-a aflat printre trupele care au cerut guvernului să le ofere ajutor de stat pe perioada pandemiei

Detalii AICI.

2010 – un cântăreț foarte bogat

O cerere ciudată, dat fiind că, la un moment dat, Bittman avea jumătate de milione de euro puși deoparte.  În 2010, cântărețul a fost consilier la ministerul de Finanțe condus de Sebastian Vlădescu.

Cu acest prilej, Bittman și-a depus o declarație de avere din care aflăm că avea în cont suma de 406.347 de euro și peste 45.000 de lei, adică 11.000 de euro. Bittman a avut venituri din drepturi de autor și concerte în valoare de 540 de mii de lei, adică 125.000 de euro pe an (10.000 de euro pe lună).

Solistul trupei Holograf are două case (una de 400 mp) și două imobile în București (peste 100 mp).  Detalii AICI.

A cântat pe bani publici

O simplă căutare pe canalul youtube îți găsește zeci de concerte din bani publici la care a cântat Dan Bittman. Din puținele informații legate de onorariul trupe am aflat că la un concert în sectorul 5, Holograf a câștigat 11.000 euro, Bittman încă pe atât.

Pentru două cântări la Târgu Mureș, Holograf a încasat câte 11.000 euro, la Alba cheltuielile au trecut de 12.000 de euro, iar la Fălticeni în jur de 20.000 de euro, unde Bittman a fost cumpărat la pachet cu artiști mai puțini cunoscuți.

Detalii AICI.


 A sărăcit la separare

După atâtea declarații lacrimogene și halucinante, Bittman a reușit să ofere și o explicație pentru starea de iritare în care se află. La separare a lăsat tot partenerei de viață și copiilor, iar acum e sărac.

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic.

Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a spus solistul. Detalii AICI.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te