Mioara Roman, momente delicate la azil. Fiica nu îl iartă pe Petre Roman: „A îmbolnăvit-o pe mama”

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.08.2023 - 16:48
Familia Roman - Foto: Colaj

Mioara Roman trece prin momente delicate așa cum a anunțat familia. Fiicele Mioarei nu îl pot ierta pe Petre Roman care a divorțat pentru a se recăsători. Catinca spune că „plecarea” lui Petre Roman a îmbolnăvit-o pe mama sa.

SHARE

Mioara Roman se află la azil unde primește îngrijire de specialitate. Ea a divorțat de soțul ei la cererea acestuia. Fiica ei, Oana Roman, a spus că mama sa trece prin momente delicate.

„Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aş da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman, momente delicate la azil. Fiica nu îl iartă pe Petre Roman: „A îmbolnăvit-o pe mama”

Oana s-a arătat dezarmată în față stării de sănătate a mamei, dar se bucură de faptul că Mioara beneficiază de cele mia bune condiții.

„E atât de liniște și frumos aici la Centru, încât m-am așezat la cafenea să beau un espresso și să mă bucur de liniște. Miroase divin, e răcoare și bunicuțele se plimbă pe aici, mai stau de vorbă cu dânsele”, a mai adăugat Oana.

Singurul lucru pe care Oana l-a adus cu ea sunt medicamentele, în rest Mioara nu are nevoie de nimic.

„Am ajuns și la mama, am fost și ieri, am venit și astăzi. I-am adus niște medicamente, dar am găsit-o odihnindu-se și nu am trezit-o”, spune ea.

Ne-a mințit ca la Revoluție

Dacă Oana pare că s-a împăcat cu faptul că Petre Roman a părăsit familia și și-a refăcut viața, sora ei Catinca nu vrea să mai audă de Petre Roman.
„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt suparată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul.
 
Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a adăugat Catinca.

A îmbolnăvit-o pe mama

Aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea lui Roman într-o emisiune TV:

„ Într-un fel mă așteptam (n.r ca mama sa să se îmbolnăvească), pentru că a avut o viață extrem de grea, s-a consumat foarte mult, a fost supusă la foarte mule șocuri, stres. Cred că nu este ușor ca femeie să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie. De pe atunci am văzut-o că tristețea și supărarea nu o să treacă, i se vedea în priviri.

Felul în care am încercat să trag de ea ca să iasă din stările alea, nu s-a putut, nu a mai vrut, a fost depresivă toată viața. Cred că nici nu a fost luată în serios și nu s-a tratat așa cum ar fi trebuit. De aici și indiferența mea față de el (n.r. Petre Roman), mie mi se pare că noi toți am fost cumva orbiți de personajul fermecător în aparență și nu ne-am dat seama că acolo există o lipsă de empatie .”, a declarat Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Silvia renunță la confortul vieții cu un milionar italian pentru Petre Roman. „Am lăsat tot în urmă”

Cum și-a refăcut viața

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Fostul premier al României a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

Citește și: Surorile Roman, scandal la azilul unde e internată mama. Petre Roman a plecat „să se simtă bine”

Petre Roman a considerat că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

„M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, potrivit kfetele.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te