Iulia Vântur era pe 1 mai în focarul din India și pe 11 mai la Gâdea, fără carantină de 14 zile

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 13.05.2021 - 23:05
Iulia Vântur era pe 1 mai în India și pe 11 mai la Gâdea, deși carantina e obligatorie 14 zile. Foto Facebook Iulia Vântur

Fosta prezentatoare TV, devenită între timp vedetă de film la Bollywood, a revenit în România de teama exploziei de COVID-19 înregistrată în India, unde s-au înregistrat cifre record de 400.000 de persoane infectate pe zi și zeci de mii de decese.

SHARE

Iulia Vântur, fost vedetă Pro TV care are o carieră în actorie la Bollywood, în India, a revenit în România la începutul lunii mai, speriată de situația gravă din această țară în ceea ce privește pandemia de coronaviruus. 

Citește și: „Un infern aici”: COVID-19 în India, pandemia dublată de o epidemie cauzată de o ciuperca mortală

„E dramatic ce se întâmplă acum în India. Acum situația se îmbunătățește totuși. Au intrat în lockdown, au venit ajutoare chiar și din România.

Săptămâna trecută am vorbit cu o prietenă care era în spital și nu putea să respire, e dureroasă imaginea. Am și prieteni care au trecut în neființă. Mie mi-a fost teamă când am auzit de puterea virusului. Al doilea val ne-a luat pe nepregătite”, a declarat solista invitată la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Citește și: Dana Săvuică se iubește cu un bărbat care i-a fost 30 ani prieten. I-a refuzat pe Becali și Botezatu

Plimbare pe la mănăstiri

Totuși, deși a venit din țara unde în prezent rata de infectare cu COVID-19 era foarte mare, cu cifre record de 400.000 de infectări pe zi, motiv pentru care a fost introdusă pe lista românească a țărilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care e obligatorie carantina la domiciliu de 14 zile, Iulia Vântur a declarat că a mers la Iași, orașul său natal, să se vadă cu părinții săi, după ce a ajuns în România. 

Mai mult, a plecat cu ei într-o excursie prin nordul Bucovinei. 

Citește și: Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

„Am mers în week-end cu părinții la mănăstirile din Nordul Moldovei. Acasă tot România e! Aici e sufletul meu!“, a mărturisit solista, la Antena 3.

De altfel, pentru toate acestea a postat și fotografii pe Facebook. Pe 1 mai era încă în India, iar pe 9 mai posta deja înregistrare video cu întâlnirea cu mama sa. 

Două zile mai târziu a venit în studioul Antena 3. 

 

 
Newsweek România nu a reușit să o contacteze pe Iulia Vântur, pentru a lămuri ce măsuri de protecție a luat după ce s-a întors din India.
 
Solista a postat, tot pe Facebook, un video în care se află pe stradă, în Iași, fără mască de protecție.
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.