În România, Van Damme ascultă manele și e bătut. Steven Seagal umblă cu bodyguarzi ca să nu ia palme

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.11.2021 - 15:41
În România, Van Damme ascultă manele și e bătut. Steven Seagal umblă cu bodyguarzi ca să nu ia palme / El Universo

Doi dintre cei mai iubiți eroi ai filmelor de acțiune filmează adesea în România. Ei au comportamente foarte diferite.

SHARE

„L-au bătut de vreo doua ori pe Van Damme, la București. Avea două probleme, ieșea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Seagal nu îl făcea niciodată. Seagal avea patru bodyguarzi, doi băieți negri imenși și doi bulgari, primiți cadou de la premierul Bulgariei, plătiți de ăla pe viață, ceva în genul ăsta.

Citește și: Nuțu Cămătaru: Puteam prelua Steaua, dar nu am vrut. Pe Becali „l-am ținut cu bani și cu șmecherie”

Și ăștia patru îi avea cu el, și mă rog, a ieșit cu tata la un vin și l-a întrebat tata: te văd liniștit, nu-ți plac cluburile, ce faci cu patru bodyguarzi? Stevan Seagal i-a zis: eu sunt erou de arte marțiale din filme, toți visează să îmi dea o palmă și eu îi am pe ăștia patru”, a explicat Codin Maticiuc, un cari de Dorobanți care cunoaște lumea mondenă a Capitalei.

De-a lungul timpului, Seagal a filmat mai multe filmele și cu actori români printre care și Florin Piersic junior. Seagal a fost văzut în cluburi unde a stat până la ore decente și a fost însoțit de soție. Seagal a adoptat și un câine.

Steven Seagal deține 7 centuri negre și a fost instructor de aikido în Japonia. Actorul este cunoscut pentru filmele de acțiune în care a jucat la Hollywood.

În România, Van Damme ascultă manele și e bătut. Steven Seagal umblă cu bodyguarzi ca să nu ia palme

Dacă Steven Seagal este liniștit și este familist, van Damme reușește să iasă în evidență în mod negativ.

În anul 2005, Jean-Claude Van Damme a venit în România să filmeze o reclamă, dar a fost bătut de mai mulți indivizi pentru că le-a arătat scene obsecene. O a doua încăierare s-ar fi produs într-un club unde actorul a refuzat să achite nota de plată.

„Van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai căuta cu el și doi la mână, nu voia să plătească nota. Știu un caz real, i-a adus nota de plată și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niște bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit același Codin Maticiuc.

Citește și: VIDEO Aventurile lui Van Damme în România: petrecere cu Dani Mocanu, beție în taxi, bătut în baruri

 

Anul acesta, Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare. Actorul se afla de câteva zile în România.

Vara aceasta, Van Damme a nimerit în sufrageria lui Dani Mocanu. Cei doi sunt suprinși în timp ce ascultă la un telefon exact manele cu Dani Mocanu.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.