VIDEO Aventurile lui Van Damme în România: petrecere cu Dani Mocanu, beție în taxi, bătut în baruri

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.09.2021 - 16:54
VIDEO Aventurile lui Van Damme în România: petrecere cu Dani Mocanu, beție în taxi, bătut în baruri / youtube

În ultimii ani, celebrul actor s-a aflat de mai multe ori în România unde a filmat. El a avut experiențe neplăcute, dar a și petrecut în cluburi și pe manele.

SHARE

Citește și: FOTO Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Andreea Marin: Ieftin, obosit. Daniela Crudu e mai bine 

În anul 2005, Jean-Claude Van Damme a venit în România să filmeze o reclamă, dar a fost bătut de mai mulți indivizi pentru că le-a arătat scene obsecene. O a doua încăierare s-ar fi produs într-un club unde actorul a refuzat să achite nota de plată.

Citește și: Interlopul Geamai, fost hoț de cai, turnat de iubită după ce-a bătut-o. Armele, îngropate la palat

„L-au bătut de vreo două ori pe Van Damme, la București. Avea două probleme, ieșea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Segal nu îl făcea niciodată, el avea patru bodyguarzi, doi băieți negri imenși și doi bulgari, primiți cadou de la premierul Bulgariei, plătiți de ăla pe viață, ceva in genul ăsta și ăștia patru îi avea cu el (...) Van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai căuta cu el și doi la mână, nu voia să plătească nota.

Citește și: Clanul Corduneanu, scandal între frați și neveste. Beleaua și Ramona au sărit la Alina pentru o casă

Știu un caz real, i-a adus nota de plată și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niște bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

Citește și: Columbeanu nu regretă că a pierdut 150 milioane €: La două camere, în chirie, mă simt mai bine

Anul acesta, Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare. Actorul se afla de câteva zile în România.

Imaginile cu celebrul actor au fost transmise Live pe Facebook. Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul, tare mândru de realizarea lui. Văzând că este filmat, actorul, care stătea pe scaunul din dreapta, i-a atras atenţia prietenului său, precizând că nu vrea să apară pe Internet. „No good for social network” (Traducere: „Nu este OK pentru social media” ), a spus Jean-Claude Van Damme.

Citește și: Interlopii Corbu Belgian și Marian Olaru, arestați. S-au bătut cu scaune și s-au tăiat cu maceta

Aventurile lui Van Damme în România: petrecere cu Dani Mocanu, beție în taxi, bătut în baruri

 

Luna trecută, Van Damme a nimerit în sufrageria lui Dani Mocanu. Cei doi sunt suprinși în timp ce ascultă la un telefon exact manele cu Dani Mocanu.

Într-un alt video, Dan Mocanu îi cântă și îi dă o dedicație pentru „fratele meu Van Damme”. „I-auzi ce spune! M-am născut să fiu valoare, noroc mare, mare, mare. Da’ și talentul pe care-l am, ca Van Damme se naște din an”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te