Unei vedete i-a explodat operația estetică „ochi de pisică” în timpul unui zbor cu avionul

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 01.11.2022 - 16:41
Weronika a avut de suferit din cauza unei operații estetice- Foto: TikTok
Weronika a avut de suferit din cauza unei operații estetice- Foto: TikTok

Modelul Onlyfans Weronika, din Marea Britanie, susține că i-a „explodat” capul din cauza presiunii din interiorul unui avion, la câteva zile după ce a suferit o operație la „ochi de pisică”.

SHARE

Weronika a avut șocul vieții ei când capul i-a „explodat” într-un avion, la scurt timp după ce a suferit o operație de ochi în Turcia.

„Eram în avion, ne-am culcat pentru că călătorim de la 2:00 dimineața și mă trezesc cu o durere foarte mare”, a spus vedeta rețelelor de socializare din Marea Britanie, în mărturia ei de pe TikTok, care adevenit virală.

„Totul a fost cu adevărat dureros”, a continuat ea. „M-am ridicat, am mers la toaletă, am auzit cum îmi bate inima foarte repede și m-am întrebat <<Ce naiba se întâmplă?>>”

În seria sa de videoclipuri virale, cu peste 8,8 milioane de vizionări, Weronika a explicat că a optat pentru cantoplastie sau operație de ochi de pisică, cu doar câteva ore înainte ca ea și iubitul ei să zboare cu avionul.

În timpul procedurii, chirurgul creează o incizie în colțul exterior al pleoapei, taie tendonul cantal, îl strânge, îl trage într-o poziție ridicată și îl fixează cu suturi înainte de a închide incizia. Operația ridică ușor colțul pleoapei exterioare pentru a produce o formă elegantă și alungită.

Cu toate acestea, pentru că Weronika a întârziat la programarea la operație, din cauza unui control postoperator neașteptat de lung cu chirurgul brazilian care i-a efectuat o intervenție de ridicare a feselor (BBL) în urmă cu câteva săptămâni, medicul care a operat-o la ochi s-a grăbit și a uitat să-i furnizeze documente care să indice faptul că avea autorizație medicală pentru călătorii cu avionul.

Fără documentele adecvate, personalul aeroportului a refuzat să o lase să se îmbarce în avion, până când a fost verificată de un medic legist la fața locului, fapt care a costat-o 100 de dolari.

După ce au primit aprobarea de la medicul aeroportului, Weronika, care avea capul bandajat, și iubitul ei s-au așezat în avion, așteptându-se la o călătorie fără evenimente.

Nu a fost însă așa. Ceva a mers îngrozitor de rău.

„Ruptura care mi-a apărut în spatele urechii a fost destul de tare”, a spus Weronika, care a auzit un pocnet scurt.

„Imediat după, încep să simt acest lichid fierbinte picurându-mi pe gât... evident că era sânge”, a continuat ea, adăugând că a fost vorba și de o substanță gălbuie mirositoare.

Chirurgul Weronikăi i-a plasat un tub de dren în spatele urechii în timpul intervenției. Lichidele, aparent, nu s-au golit complet, ceea ce a făcut ca pielea ei să se umfle și, în cele din urmă, să rupă cusăturile. Ea crede că „presiunea” din avion a contribuit și ea la ruptură.

„Când s-a rupt, tot lichidul a țâșnit dintr-o singură mișcare”, a spus Weronika, care a încercat să oprească sângerarea.

Un zbor chinuitor

Ea și iubitul ei au decis să țină bandajele și șervețele pe cap pe toată durata zborului, fiind de acord să evalueze daunele și să-și contacteze chirurgul odată ce au aterizat.

„M-a durut foarte tare tot restul zborului”, a mărturisit ea. „Se simțea atât de fierbinte și tot acel lichid se scurgea din țesut. A fost sincer dezgustător.”

Citește și: VIDEO Mutu a povestit, după 18 ani, „episodul cocaina”. Am dat mulți bani pe alcool, femei, mașini

Ea a susținut că chirurgul a sfătuit-o să nu solicite asistență medicală și să continue să aplice în zonă crema cu antibiotice pe care i-a prescris-o.

„Dar m-am trezit a doua zi dimineață și rana s-a infectată”, a spus ea. „Se scurgea acest lichid galben, vâscos și literalmente mirosea. A fost atât de groaznic.”

În efortul de a înlătura infecția, iubitul Weronikăi a turnat iod peste rană, sperând că dezinfectantul va ajuta.

Followerii de pe TikTok au fost și ei îngroziți.

„Aproape că am leșinat doar citind asta”, a remarcat un comentator uluit.

Majoritatea lor au fost pur și simplu uimiți că a supraviețuit experienței chinuitoare.

„Nu pot să nu mă minunez de faptul că ești în viață”, a spus unul dintre ei.

Weronika i-a asigurat că este „100%” bine și că viața nu i-a fost pusă în pericol.

„Băieți, cusăturile se mai rup în avion. Nu mi-a explodat creierul”, a scris ea în secțiunea de comentarii. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te