HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Altora, norocul le surâde

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 27.09.2023 - 22:10
HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Pentru altele, norocul le surâdeFoto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Horoscopul tuturor semnelor zodiacale până în luna decembrie. Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până la sfârșitul anului. Altora, norocul le surâde.

SHARE

Horoscopul tuturor semnelor zodiacale până în luna decembrie. Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până la sfârșitul anului. Altora, norocul se surâde.

Mihai Voropchievici, celebrul astrolog a venit cu previziuni interesante pentru nativii zodiacului.

Berbec

Berbecii renunță la distracții. Aceștia pot avea parte de o promovare la locul de muncă, până la finalul acestui an. În toamna aceasta, acești nativi vor lua decizii importante pentru ei, dar și pentru cei dragi, potrivit faxnews.ro.

Taur

Taurii nu prea au spor până la sfârșitul lunii septembrie 2023, pe plan profesional. În luna octombrie și noiembrie au mare succes în dragoste. Cei care sunt singuri și-ar putea găsi jumătatea.

Gemeni

În toamnă Gemenii nu au succes pe plan profesional, însă pe plan personal le merge din plin. Unii nativi se vor întoarce la un loc de muncă vechi, pentru că vor avea câștiguri mai mari.

Rac

Racii își achită o datorie mai veche, așa că se vor simți mai liniștiți. Vor avea parte de câștiguri substanțiale. Astfel că forța divină le este alături în următoarea perioadă.

Citește și: https://newsweek.ro/timp-liber/horoscop-cum-afecteaza-sezonul-balantei-semnele-zodiacale-sunt-favorizate-relatiile-de-dragoste

Leu

„Leul trebuie sfătuit să profite de oportunități deoarece are avantaje multiple. Răni mai vechi din dragoste se vindecă. Evenimentele de acum pot avea consecințe pe termen lung.

Ce li se întâmplă e ecoul faptelor lor din luna precedentă sau de la începutul lunii. Atenție la cheltuirea banului!”, potrivit lui Mihai Voropchievici.

HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Altora, norocul le surâde

Fecioară

„Fecioarele au luni de toamnă cu șanse noi de câștig. Sunt schimbări multe, ocazii multe, dar ele trebuie să decidă. Să nu mai trăiască în trecut. Septembrie și octombrie sunt luni cu multă muncă. Noiembrie aduce alte surse de câștig. E cazul ca în această lună să își facă proiecte de viitor”, potrivit numerologului.

Balanța

Balanțele trebuie să aibă încredere în forțele proprii. Acestea au șanse ca luna viitoare să aibă parte de colaborări.

Scorpion

Scorpionii au în toamnă aliată planeta norocului, pe Jupiter. Sunt dispuși să intre într-o relație în care nu aveau încredere.

Săgetător

Săgetătorii ar putea să piardă bani din neatenție, să îi găsească altcineva care are nevoie de ei. Se pot îndrepta în luna octombrie. Dragostea va trece în plan secund.

Citește și: https://newsweek.ro/timp-liber/horoscop-zodiile-care-isi-vor-gasi-sufletele-pereche-pana-de-craciun-norocul-le-ia-prin-surprindere

Capricorn

Septembrie vine cu evenimente la care trebuie să participe. Pentru cei tineri sunt întâlniri la ordinea zilei. Situații imprevizibile apar la cei care au copii.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă o relație bună cu familia pentru a le merge din plin. Vor trebui să își ofere și ceva liniște, căci octombrie e o lună mai aglomerată. Pe plan profesional toate intră pe făgașul normal.

Pești

Pentru Pești octombrie și noiembrie sunt luni cu șanse pentru un job nou. Astfel că, în sfârșit, le va surâde norocul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te