HOROSCOP Cum afectează sezonul Balanței semnele zodiacale. Sunt favorizate relațiile de dragoste

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 26.09.2023 - 00:29
HOROSCOP Cum afectează sezonul Balanței semnele zodiacale. Sunt favorizate relațiile de dragoste Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Balanta guvernează parteneriatele și relațiile, deoarece este unul dintre semnele dominante ale lui Venus, planeta iubirii, și stăpânește toate aspectele echilibrului și corectitudinii.

SHARE

Balanta guvernează parteneriatele și relațiile, deoarece este unul dintre semnele dominante ale lui Venus, planeta iubirii, și stăpânește toate aspectele echilibrului și corectitudinii.

În dragoste, acest lucru poate să se manifeste diferit, deoarece se referă la atingerea unui echilibru în interiorul tău și în relația ta într-un mod autentic pentru tine, scrie sfatulpărinților.ro

Balanta

Acesta este începutul zodiei tale, pe măsură ce Soarele se schimbă în Balanță și toată lumea este binecuvântată cu capacitatea de a avea puțin din acest semn de aer. Soarele guvernează asupra acțiunilor și alegerilor eterne, iar în Balanță, înseamnă că tu și partenerul tău veți fi mai concentrați pe compromis și reciprocitate.

Folosește-l pentru a continua să te onorezi pe tine și visele tale așa cum ai fost, dar permite-ți să vezi acțiunile partenerului tău prin iubire.

Când îți poți schimba perspectiva către una a iubirii, îi permiți partenerului să crească, să se schimbe și ca relația ta să se îmbunătățească.

Doar pentru că ceva a fost adevărat în trecut, nu înseamnă că încă mai este și, pe măsură ce vei practica această credință, vei fi, de asemenea, în spațiul necesar pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat relația.

Sezonul Balanței este întoarcerea ta solară și noul an personal, pe măsură ce Soarele se mișcă prin spațiile în care era când te-ai născut. Ia asta ca pe o oportunitate de a-ti îmbrățișa creșterea recentă și de a alege să lasi trecutul în urmă, pe măsură ce devii entuziasmat de tot ceea ce va urma.

Scorpion

Pentru a continua să crești, să te vindeci și să creezi spațiu pentru dragostea pe care o cauți, trebuie, de asemenea, să găsești un loc în care să pui tot ceea ce ai trecut în trecut.

Ești un semn de apă incredibil de emoțional, care se simte adesea confortabil în provocările relațiilor sau a iubirii nereciproce, deoarece oferă o intensitate la care tânjesti.

Deși acest aspect de conexiune te va lăsa inevitabil neîmplinit, ai tendința de a trece printr-o fază de a învăța ce este cu adevărat dragostea înainte de a putea elibera această idee că trebuie să se simtă ca un roller coaster pentru a fi real.

Sezonul Balanță stăpânește asupra sectorului tău de vise, intuiție și inconștient pe măsură ce simți o mai mare conștientizare a trecutului tău și găsești un echilibru între intensitatea conexiunilor nesănătoase și bucuria iubirii sănătoase.

Acesta este ultimul sezon de vindecare și curățare înainte ca sezonul zodiacal să revină în octombrie 2023, împreună cu sezonul eclipselor.

Folosește acest timp pentru a crea un sentiment de acceptare, onorând ceea ce ai învățat și valoarea ta divină, astfel încât să nu mai confunzi vreodată o lecție ca fiind cea mai mare binecuvântare a ta.

Nu ai nicio problemă să gândești mare, dar se rezumă la alinierea acțiunilor tale cu visele tale, astfel încât să le poți transforma în realitate. Aceasta implică disciplină, urmărire și angajament față de ceea ce îți dorești cel mai mult de la viață și iubire.

Fiecare intenție începe ca o dorință. O simplă revărsare de emoție în univers în timp ce speri la ceea ce poate părea de neconceput, dar la care inima ta nu poate renunța.

Balanța iti guvernează zona de dorințe și, pe măsură ce Soarele se deplasează în acest semn de aer iubitor, esti îndrumat să acționezi conform dorințelor inimii tale.

Dragostea este uimitoare și capricioasă și, uneori, cea mai bună iubire poate să nu pară reală, mai ales dacă încă înveți că ești demn de tot ceea ce îți dorești.

Trebuie să exersezi angajamentul pentru a-ti îndeplini visele. Va trebui sa-ti onorezi dorințele asigurându-te că acțiunile tale se aliniază cu adevărul tău interior și, pe măsură ce faci, vei vedea cât de magic poate fi Sezonul Balanței.

Capricorn

Când te îndepărtezi de obligațiile și responsabilitățile vieții, creezi și spațiu pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Aceasta este o parte a adevărului tău interior care vine din inima ta, nu neapărat din mintea ta logică, deoarece ți se amintește că nu poți aborda problemele de dragoste așa cum îți faci obiectivele de afaceri.

Sezonul Balanță începe o călătorie de găsire a echilibrului în acest domeniu, care va fi unul care iti va permite să dedici mai mult timp a ceea ce iti umple cu adevărat inima.

Luna în Capricorn iti permite să iti onorezi mai profund adevărul interior, pe măsură ce iti luminează visele și intuiția.

Această parte a ta te ajută să eliberezi acele idei despre ceea ce ar trebui să faci și, în schimb, iti permite să te concentrezi mai profund pe ceea ce doresti și pe ceea ce doresti.

Permite-ți să te întorci în inima ta, îmbrățișând dragostea și semnificația conexiunilor tale cu ceilalți, în timp ce îți amintești că sunt adesea cele mai simple momente care aduc cea mai mare bucurie.

Vărsător

Permite-ți să lasi în urmă regretele și îndoielile trecutului. Îmbrățișeaza-ti noul sine, plin de vindecare și creștere, în timp ce creezi spațiu pentru ca minunea iubirii să iti reaprindă speranța și dorințele pentru viitor.

A dori înseamnă a-ți îmbrățișa adevărul în esența sa cea mai divină. În loc să te concentrezi doar pe ceea ce pare logic posibil sau real, poți, în schimb, să te adaptezi la ceea ce simți atras să atragi și să creezi în relația ta.

Este dorința care îți va permite să duci la bun sfârșit toate dorințele inimii tale.

Luna în Capricorn se ridică în sectorul tău de dorințe, ajutându-te să te eliberezi de trecut și să vezi orizontul glorios și frumos din fața ta.

Acest lucru te inspiră să-ți onorezi inima, să-ți asumi riscuri și să cauți aventură, ieșind din zona ta de confort și iubind de parcă nu ți-ai fi avut niciodată inima franta. Onorează-ți dorințele și vezi-le stabilind o intenție pentru tot ceea ce vrei să manifesti în relația ta.

Pești

Acesta este un moment extrem de activ în viața ta romantică, deoarece Mercur în Fecioară îți luminează sectorul romantic, la fel cum Soarele se schimbă în Balanță, guvernând zona ta de intimitate și transformare.

În același timp, Saturn este în prezent retrograd în Pești, ajutându-te să devii mai serios în privința viselor tale de dragoste, deoarece doar așa poți să le transformi în realitatea pe care o trăiești. 

Există multe oportunități și posibilități care te înconjoară chiar acum, dar pentru a profita la maximum de ele, trebuie să te predai la ceea ce-ți dezvăluie universul.

Sezonul Balanță promite conexiune profundă și transformare pe măsură ce trece prin sectorul tău intim.

Insuflă energia acestui semn de aer în tine, în timp ce îmbrățișezi ceea ce înseamnă să fii într-un parteneriat dinamic, egal și să păstrezi spațiu pentru schimbările pe care le va aduce inevitabil în viața ta. 

Reținând tot ce ai învățat despre a te susține pe tine și pentru nevoile tale, poți crea o conexiune romantică vibrantă care poate rivaliza cu orice ai visat vreodată.

Berbec

Îmbrățișează-ți conștientizarea că iubirea este singurul lucru care contează. În încercarea ta de a-ți îndeplini toate visele și de a te onora, a avea un partener și o relație care te încurajează să crești și să-ți împlinești toate visele este cel mai mare atu pentru o viață de bucurie și împlinire.

Pentru a primi acest lucru, trebuie să recunoaști că iti aduce beneficii.

Pe măsură ce Soarele trece în Balanță, îți luminează sectorul romantic, încurajându-te să realizezi puterea alegerilor tale romantice asupra vieții tale.

Citește și: https://newsweek.ro/timp-liber/horoscop-zodiile-care-isi-vor-gasi-sufletele-pereche-pana-de-craciun-norocul-le-ia-prin-surprindere

Viața este menită să fie traita cu bucurie și, într-un parteneriat potrivit, vei putea fi totuși sinele tău independent, dar vei avea și sprijinul și dragostea unui partener care ține cu adevărat de sinele tău adevărat.

Lasă-te mai vulnerabil în timpul sezonului Balanță, admițând puterea iubirii și a dorințelor tale romantice și știind că viața poate fi mai bună decât ți-ai imaginat cu persoana potrivită.

Taur

Când dragostea intră în viața ta, ar trebui să ți-o schimbe. Nu este vorba despre schimbarea cine ești ca persoană, deși ar trebui să te ajute să devii mai mult ceea ce ești în mod autentic, ci, în schimb, valurile de transformare pe care o mare dragoste le creează.

Oricât de mult îți dorești dragostea pasională și unică, ai tendința să te ferești de schimbările pe care le aduce, deoarece poți deveni dependent de rutinele sau de modul tău de viață.

Pentru a primi ceea ce îți dorești de la viață, trebuie să o lași să-ți transforme viața în toate modurile în care este menită.

Luna în Capricorn îți activează zona de intimitate și transformare, încurajându-te să eliberezi ceea ce nu mai ai nevoie pentru a crea spațiu pentru puterea iubirii. Permite-ți să iti schimbi percepția asupra echilibrului, să faci lucrurile diferit și să iti schimbi viața în cele mai bune moduri posibile prin iubire.

Gemeni

Cele mai lungi și mai sănătoase relații creează spațiu pentru ca versiunile anterioare ale tale și ale partenerului tau să fie eliberate, deoarece sesti continuu deschis să primesti și să iti iubesti partenerul ca persoana care este în prezent.

Când te îndrăgostești de cineva, acesta nu este un produs finit, ci o lucrare în curs, la fel ca și tine.

Onorând acest lucru și privind creșterea și dezvoltarea lor personală cu curiozitate și dragoste continuă, creezi un spațiu mai profund pentru ca iubirea să continue să înflorească.

Luna în Capricorn se ridică în sectorul tău romantic, ajutându-te să onoreze noua versiune a ta și a partenerului tău pe măsură ce eliberezi stăpânirea pe care trecutul a avut-o asupra fiecăruia dintre voi.

Niciunul dintre voi nu este aceeași persoană care a fost când v-ați întâlnit prima dată, ceea ce este natura iubirii și a vieții.

Îmbrățișând acest lucru, în loc să-i rezisti, creezi relația la care ai visat întotdeauna.

Rac

Racul guvernează toate temele legate de casă, ceea ce înseamnă că acest spațiu și familia ta sunt adesea priorități de top.

În acest an, totuși, a trebuit să pășesti într-o mai mare auto-prioritizare, deoarece universul ți-a reamintit că și tu, visele și nevoile tale contează.

Când treci prin faze distincte de creștere, s-ar putea să simți că pierzi echilibrul în unele aspecte ale vieții tale, dar când vezi că echilibrul este mai degrabă fluid decât fix, îți permiți și să creezi mai mult spațiu pentru iubire sănătoasă.

Leu

Trebuie să decizi să fii fericit, să îmbrățișezi tot binele pe care viața încearcă să ți-l dezvăluie și că bucuria este la fel de prioritară ca orice altceva.

Relațiile nu sunt doar locuri de pasiune sau de companie, ci și capacitatea lor de a adăuga cu adevărat valoare vieții tale, ajutându-te să te deschizi către lucruri noi, noi niveluri de vulnerabilitate emoțională și chiar mulțumirea care vine din împărtășirea vieții cu cineva care este cu adevărat aliniat cu tine.

Citește și: https://newsweek.ro/actualitate/care-sunt-cele-mai-bogate-semne-zodiacale 

Luna în Capricorn atinge vârful în zona ta de bucurie și angajament pe măsură ce faci un pas înapoi din alte domenii ale vieții tale și prioritizează-ți fericirea.

Această zonă a vieții tale guvernează angajamentul pe termen lung și, cu această lunație aici, s-ar putea să fii chemat să eliberezi convingerile personale sau fațetele vieții care te împiedică să experimentezi toată bucuria care ți se oferă.

Nu este nimic gresit în a-ți prioritiza fericirea pentru că în momentul în care o faci, în sfârșit o primești.

Fecioara

Fă-ți timp să te bucuri de casa și familia care te înconjoară. În loc să te uiți la următorul lucru mare sau la modalitățile de a-l face perfect, adoptă o energie de recunoștință și apreciere că trăiești ceea ce te-ai rugat întotdeauna.

Uneori, poți deveni atât de concentrat să mergi mai departe, să crești sau să trăiești următorul moment incredibil, încât poți trece cu vederea tot ce ai realizat.

A fi capabil să îmbrățișezi recunoștința și aprecierea este cea mai bună rețetă pentru fericire în dragoste.

Luna în Capricorn atinge vârful în zona ta de casă și familie, pe măsură ce ești chemat să eliberezi idei sau moduri de relaționare care doar fură temele de bucurie și iubire pe care cauți continuu să le creezi.

Recunoscând de ce iti este mai ușor să te concentrezi asupra viitorului decât asupra momentului prezent, te poti asigura că te  dezvolti și creezi spațiu pentru a apărea mai sănătos pentru cei la care ții.

Încetinește, apreciază tot în jurul tău și fă spațiu pentru a primi dragostea pe care ai muncit din greu să o creezi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te