FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.04.2021 - 13:36

Primul soț al Andreei Marin nu a fost Ștefan Bănică Junior, așa cum are multă lume impresia, ci un alt bărbat.

SHARE

Primul soț al Andreei Marin nu a fost Ștefan Bănică Junior, așa cum are multă lume impresia, ci un alt bărbat. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită o dată înainte de mariajul eșuat pe care l-a avut cu cântărețul, din care a ieșit totuși ceva frumos: fetița ei, Violeta.

Andreea Marin are un repect imens pentru primul bărbat cu care a pășit în fața altarului, fiind singurul despre care de fiecare dată când vorbește o face cu lumină în ochi și fără regrete.

Atunci când este întrebată de Tuncay Ozturk sau Ștefan Bănică, Andreea preferă să spună pas. Despre Ștefan, ultima oară a spus că pentru ea nu mai înseamnă nimic altceva în afară de faptul că este tatăl fetei sale.

Și, totuși, cine a fost primul soț al Andreei Marin, singurul fost partener despre care Zâna Surprizelor are o părere extraordinară?

Ei bine, primul ei soț se numește Cristian Gheorghiță, cu care s-a căsătorit când avea doar 21 de ani, în anul 1995.

Povestea lor de iubire a durat trei ani, căci divorțul era de neevitat, presa vehiculând că vedeta nu ar mai fi suportat faptul că era înșelată de acesta chiar cu o colegă de serviciu, scrie Fanatik.ro.

De-a lungul anilor, Cristian Gheorghiță și-a refăcut viața, așa cum a făcut-o și Andreea Marin. Bărbatul este managerul unei companii și s-a dedicat foarte mult afacerilor în tot acest timp.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, a povestit vedeta.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.