VIDEO Ce cadou de 300.000€ și-a luat Dorian Popa ca să uite că nu poate conduce bolidul de 300.000€

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 12.12.2023 - 09:59
Ce cadou de 300.000€ și-a luat Dorian Popa ca să uite că nu poate conduce bolidul de 300.000€ - Foto: captură video

Ca să uite că nu poate conduce bolidul de 300.000 €, după ce a fost prins drogat la volan, probabil, vlogger-ul și influencer-ul Dorian Popa și-a luat un cadou de 300.000 € de Moș Nicolae.

SHARE

 Vlogger-ul și influencer-ul Dorian Popa a fost prins drogat cu cannabis la volan, la sfârșitul lunii octombrie, și nu mai poate conduce bolidul Lamborghini Huracan Spyder de 300.000 €, pe care și l-a luat în 2022, și, evident, nici altă mașină, rămânând fără permis. De asemenea, polițiștii i-au făcut dosar penal. 

Ca să uite, probabil, de aceste probleme, vedeta și-a făcut un cadou de 300.000 € de Moș Nicolae și s-a lăudat cu el pe canalul său de YouTube. 

Ce cadou de 300.000 € și-a luat Dorian Popa ca să uite că nu poate conduce bolidul de 300.000 €

„A venit băiețelul (n.r. colierul) nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd.

Citește și: Dorian Popa vrea Rolls de 600.000 €, după Lamborghini-ul de 300.000 €. „Să moară dușmanii!”

Când am văzut lanțul, trebuie să recunosc că m-am emoționat și i-am mulțumit din suflet Denisei Nechifor pentru că este ceva ce eu nu m-am așteptat să iasă”, s-a lăudat Dorian Popa, pe canalul lui de YouTube.

Totodată, Dorian Popa a mărturisit, că e fascinat de noul său colier din aur cu diamante și că a ieșit exact cum și l-a dorit. 

„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată.

Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…)

Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. 

Citește și: VIDEO Dorian Popa, cu venituri de 30.000 €/lună, nu a avut 300 lei să plătească o masă la un pub

În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam.

După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu.

Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!”, a explicat vloger-ul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te