Distracție la Carnaval: 60 de rulote cu mâncare se înscriu în maratonul street food (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 29.08.2019 - 17:57

București va găzdui pentru a patra oară cel mai mare eveniment de tip street food din Europa. Între 6 și 8 septembrie, toți iubitorii de mâncare și muzică bună sunt așteptați la Romexpo, pentru 3 zile de neuitat, într-o adevărată cursă a distracției.

SHARE

Capitala României are întâlnire cu distracția între 6 și 8 septembrie la Romexpo, unde va beneficia de cele mai savuroase și inovatoare preparate de la zecile de food truck-uri pregătite să satisfacă și cel mai pretențios gurmand.

Peste 60 de rulote cu mâncare vor avea grijă de apetitul pofticioșilor și vor completa meniul de Carnaval cu sute de preparate din 10 bucătării internaționale.

Burgeri, frigărui de berbecuț, paella, pulled pork, arepas, long dogs, wurști, paste, pizza, sandwich-uri, grills&barbeques, clătite, înghețată și multe alte bunătăți vă așteaptă să le încercați și să vă bucurați de o experiență delicioasă.

Sunnery James & Ryan Marciano, Nouvelle Vague, Balthazar, Asian Dob Fundation Sound System, Hindi Zahra vin să întărească vibe-ul de Carnaval cu un sound electrizant și un playlist new wave, cu influențe jazz, soul sau blues.

Gașca Culese din Cartier, Paraziții, E.M.I.L., GOLAN sau The Monojacks dau startul petrecerii pe frecvența alternativă, hip hop sau folclorică și completează lista artiștilor care vor urca pe scenă, alături de mulți alți artiști locali sau internaționali.

Fiecare seară va avea o tematică specială, iar petrecerea va dura până în zori. Pe 6 septembrie dăm startul unei Friday Fiesta, continuăm cu Saturday Beats și încheiem cu Sunday Picnic.

De asemenea, anul acesta, sub umbrela The Carnival vor avea loc evenimentele speciale Funk Rock Hotel, We Love Retro și Battle Arena Showcase. Astfel, acordurile rock se vor confrunta cu punk, hip-hop și rock, iar petrecerea nu ar mai fi la fel fără muzica retro&disco a anilor `80 și `90.

Pentru un freestyle show, Nane, Celula de Criză, Motanu` și mulți alții vor face echipă și ne vor face o demonstrație explozivă de talent și creativitate, inspirată de poveștile unei generații.

Pentru program și bilete, puteți accesa site-ul http://thecarnival.ro/

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -