Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au iubit același bărbat, dar se urăsc. 5 scandaluri între „dive”

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.07.2022 - 16:01
De la ce a pornit cearta dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cele mai fierbinți scandaluri / PRO TV

Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este cea mai puternică și notorietate. Niciuna nu a făcut o concesie în fața celeilalte și rivalitatea a crescut an după an.

SHARE

Citește și: Iubirile vedetelor din Epoca de Aur. Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan, copil cu același bărbat

Multă lume a tot speculat că cele două nu sunt întocmai prietene deoarece au „împărțit” același bărbat. Fosta prezentatoare a ținut să nege total aceste afirmații, susținând că nu au nici cea mai mică legătură.

Citește și: Ursulescu, amintiri din „Epoca de Aur”: Mirabela Dauer avea „motor”. Dichiseanu, pantaloni mulați

Aceasta consideră că este o gândire deplasată să fii rival cu un om doar pentru că s-a căsătorit cu persoana cu care ai fost tu înainte. Recunoaște că este genul de persoană care stă doar în pătrățelul ei și nu este interesată de ce se întâmplă în curtea vecinului. Totuși, face o mică aluzie ce ne dă de înțeles multe. „Probabil că am deranjat prin succes.”, a ținut Andreea Marin să precizeze, potrivit monden.ro

Scandalurile dintre cele două:

 

1. Mihaela Rădulescu: «Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra»


Mihaela Rădulescu (49 de ani) a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin.

"Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere", se arată în interceptările DNA. Dar acest scandal nu este primul, căci divele au o istorie îndelungată în acest sens, mai ales că au împărțit și același bărbat, pe Ștefan Bănică. Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook. Iată pe ce motive s-au mai contrat!

2. Campania pentru fiica Lianei Stanciu 
În 2007, Mihaela şi Andreea au răbufnit într-un context care a ţinut ţara cu sufletul la gură. La momentul respectiv, ambele încercau să o ajute pe Liana Stanciu, prin colectarea de fonduri pentru fetiţa ei, Teodora, diagnosticată cu o maladie cumplită. Invitată în emisiunea lui Robert Turcescu, de la Realitatea TV, “Zâna” a citit un sms pe care tocmai îl primise de la Mihaela: “Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”. 

3. Tema adopției la distanță


În august 2008, cele două dive s-au contrat pe tema adopţiei la distanţă. După ce Andreea a anunţat că a adoptat un băieţel din China şi o fetiţă din Niger, Mihaela a subliniat că aceste demersuri ale vedetelor “sunt trucuri pentru imagine”. “Nu mă interesează să îi dau nici o replică Mihaelei Rădulescu”, a fost răspunsul “Zânei”.

4. Lansări simultane în afaceri

În iunie 2009, după ce a deschis Mihaela un magazin cu articole pentru copii, “Picioru’ gras”, a lansat şi Andreea o linie -vestimentară pentru be-beluşi, „Violet”, spre finalul anului. În luna noiembrie a aceluiaşi an, divele şi-au lansat cărţile în acelaşi loc, la Târgul Gaudeamus, în aceeaşi zi, la diferenţă de 2 ore.

 S-au contrat și la "Uite cine dansează", la PRO TV

În 2007, PRO TV a reușit imposibilul și le-a adus în aceeași emisiune pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu. Este vorba despre "Uite cine dansează", unde Mihaela a fost prezentatoare, iar Andreea, jurat. Nu a fost deloc liniște în platou, căci cele două s-au dezlănțuit. Încă din începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoștință cu vedetele concurente, Răduleasca a prezentat juriul și nu s-a putut abține înainte să o menționeze pe rivală: „Iată o situație pe care trebuie să o depășim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”, a scris click.ro

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te