Steven Seagal, tovarăș cu doi frați dubioși care au un videochat în Pipera. Acuzați de sechestrare

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.11.2022 - 18:05
Unul din frați cu Seagal - FOTO: Instagram

Andrew și Tristan Tate, două personaje controversate din lumea mondenă s-au afișat alături de celebrul actor Steven Seagal, în ipostaze extrem de apropiate.

SHARE

În luna aprilie, Poliția Ilfov a primit o sesizare de la un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București. Diplomatul susținea că la nivelul acestei instituții s-a primit o informație care spune că într-un imobil situat din orașul Voluntari, o fată în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate. Ar fi vorba de Emma Gabbey.

În acest caz, polițiștii au obținut 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea).

Tristan și Cobra Tate sunt acuzați că au racolat fete pe care ulterior le-au trimis la prostituție. Una dintre acestea ar fi trimis iubitului ei locația unde se află prin intermediul unui aplicații și bărbatul a luat imediat legătura cu ambasada.

Cum au ajuns la legături cu Steven Seagal

Tristan și Andrew Tate, cel din urmă fiind cunoscut și drept Cobra Tate, sunt doi milionari britanici care s-au stabilit în România. Tristan Tate a apărut pentru prima dată în tabloidele românești în 2018, atunci când s-a afișat cu Bianca Drăgușanu.

Citește și: FOTO Ipoteză: Simona, dopată din greșeală de echipa Mouratoglou la antrenamente. Erau distrați

Tristan a practicat kickboxing o bună perioadă de timp și a fost și comentator la RXF.  Andrew Tate este cunoscut în mediul online și drept Cobra Tate, fiind la rândul său tot luptător profesionist.

Citește și: Fosta „Voce de la Teleenciclopedia”, soacra unui prezentator celebru. Nepoata s-a iubit cu Mutu

Sursa AICI

Joi după-amiază, Tristan Tate, cunoscut și sub numele de ”Talisman”, a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram, în care este alături de maestrul în arte marțiale, Steven Seagal. Internauții au rămas surprinși când au văzut cu cine se afișează marele actor, dar, mai ales că frații Tate, patroni de videochat, au relații atât de importante.

”În timpul perioadelor de testare, înțelepții se uită la eroii lor pentru îndrumare”, a scris fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, în descrierea fotografiei, postate joi, pe rețeaua de socializare.

Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, Steven Seagal a fost filmat și cu celălat frate, respectiv Andrew Tate. Cei doi fumau trabucuri împreună, serveau câteva prăjituri și un pahar de șampanie, îmnpreună cu un bărbat cu alură impunătoare. Aceste imagini, apărute pe rețelele de socializare, ne trimit cu gândul la faptul că actorul american se știe de ceva vreme cu frații Tate și că toți trei au o relație apropiată.

Tristan și Andrew Tate dețin un studio de videochat, amenajat într-o locuință închiriată, în apropiere de vila din Pipera, în care locuiesc cei doi Tate. Detalii AICI

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te