Cătălin Scărlătescu a vrut să scape de o poreclă și a slăbit 50 de kg. La ce aliment a renunțat

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 01.06.2023 - 09:18
Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme Foto: Facebook/Catalin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a slăbit zeci de kilograme după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma frecvent. Colegii îl numeau ”Marele alb” din cauza faptului că era gras.

SHARE

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme renunțând la un aliment pe care îl consuma foarte des. Din cauza faptului că era foarte gras era poreclit după denumirea unui animal domestic.

Celebrul chef de la Antena 1 a slăbit chiar dacă este înconjurat de mâncare. 

Scărlătescu a reușit să facă față tentațiilor și să se apuce de dietă. În tot acest proces, acesta spune că renunțarea la un aliment a avut un rol extrem de important.

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu 50 de kilograme

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sandviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, spune Cătălin Scărlătescu, potrivit impact.

Citește și: Cătălin Scărlătescu anunță când va părăsi „Chefi la cuțite”. Voi pleca 2 ani dacă se întâmplă asta

Mai mult, el era numit de către toți colegii drept „Marele Alb”, întrucât ajunsese să cântărească aproximativ 150 de kilograme.

„Pe vremuri, lumea îmi zicea Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras ca un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras”, a explicat Scărlătescu.

Cum s-a decis Cătălin Scărlătescu să slăbească

La un moment dat Cătălin Scărlătescu a decis că este vremea pentru o schimbare în viața sa. Acesta nu a renunțat doar la pâine, ci și la țigări sau la alcool. 

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, săgetat de Cupidon. Doina Teodoru, iubita sa, este cu 18 ani mai tânără

E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.”, spunea recent Scărlătescu potrivit libertatea.

În schimb, bucătarul chef dezvăluia recent că a început să se axeze ușor, ușor pe foarte multe legume și pe o dietă extrem de echilibrată. Se pare că această restricție alimentară i-a priit din plin, întrucât acesta a reușit să ajungă relativ rapid la rezultatele mult visate. 

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit spectacola.ro.

Urmărește-ne pe Google News

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te