FOTO Cabral, „sinistrat” în Dominicană din cauza uraganului Fiona: „Mă simt ca-n anii 80 în Berceni”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 20.09.2022 - 13:18
Cabral Ibacka / Foto: Cabral, Facebook
Candelă / Foto: Cabral, Facebook
Uragan în Dominicană / Foto: Cabral, Facebook

Uraganul Fiona a lovit puternic Republica Dominicană, cu ploi torențiale și vânturi de până la 140 km/h. Cabral Ibacka se află acolo pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și, când a avut curent și semnal, a povestit pe Facebook prin ce peripeții trece.

SHARE

„Curentul e oprit de 30 de ore. Apa la fel.

Dar e apă pe jos prin toată casa.

Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.

Bine măcar că telefonia mobilă și netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute... probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM.

Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie!”, a scris Cabral Ibacka pe Facebook.

 
 
„Să nu înțeleagă cineva că mă vait, departe de mine gândul ăsta. Ne bucurăm cu toții că suntem bine, că toți concurenții sunt bine, că din echipa de producție nu a pățit ceva rău nimeni...”, a adăugat Cabral. 
 
„A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate... apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.
 
Citește și: VIDEO Lucrările la „Golden Gate-ul” de la Brăila, spectaculosul pod peste Dunăre, au ajuns la 80%

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi... a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da' ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag...

Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi... s-a săvârșit.

Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei.

În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a mai povestit Cabral Ibacka.
 
 

Uraganul Fiona s-a intensificat după ce a lovit Republica Dominicană şi Puerto Rico

Uraganul Fiona s-a îndreptat spre nord luni seară, după ce a adus ploi torenţiale şi vânturi puternice în Republica Dominicană şi a provocat o pană totală de curent în Puerto Rico, unde cel puţin două persoane au murit, transmite Reuters.

Uraganul de categoria 2 va deveni probabil un uragan de categoria 3 pe măsură ce se deplasează prin apele calde ale Caraibelor spre Turks şi Caicos. Fiona a fost ridicat la categoria 2, cu vânturi de 105 mph (169 km/h), de către Centrul Naţional pentru Uragane, luni seara.

Marţi, centrul lui Fiona este aşteptat să treacă în apropierea sau la est de arhipelag, care face obiectul unei avertizări de uragan în vigoare, a declarat Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA.

Condiţii de furtună tropicală erau aşteptate şi în Bahamas. După ce a strabatut Puerto Rico, Fiona a atins pământul în Republica Dominicană, în apropiere de Boca Yuma, la ora locală 3:30, potrivit NHC, relatează News.ro. 

Centrul furtunii a atins coasta de nord a insulei Hispaniola înainte de prânz.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te