A debutat pe scenă când nu avea buletin. La 35 de ani, e mama a 5 copii. „Este epuizant de frumos”

DE Alex Darvari | Actualizat: 20.01.2023 - 19:21
Raluca Blejușcă - Foto: impact.ro

O tânără care a cucerit publicul în anii 2000 a dispărut din lumea reflectoarelor. Astăzi, la peste 15 ani distanță, are o familie fericită și cinci copii.

SHARE

Raluca Blejușcă s-a născut la Mangalia pe 27 august 1986 și cântă din copilărie.

În anul 1997 a participat la Festivalul Copiilor de la Oneşti, unde a obţinut locul II, la concursul „Ba da, ba nu” organizat de TVR, unde a obţinut primul loc, la Festivalul Muzicii – Bucureşti, unde a obţinut locul I și la Concursul Noul val – unde s-a clasat pe locul 1.

În anul 1998 a participat la festivalul internaţional Te amo de la Oneşti, unde a obţinut locul II. La începutul anilor 2000 a format împreună cu Monica duetul Angels, cu care a lansat videoclipul ”Ochii mei” și a făcut turnee Rusia, Croaţia, Statele Unite. La începutul anilor 2000, a format împreună cu Monica duetul Angels, cu care a lansat videoclipul ”Ochii mei” și a făcut turnee Rusia, Croaţia, Statele Unite. 

Citește și: Cher Ami, porumbelul erou care a salvat 197 de soldați de la moarte. Mesajul secret lipit de picior

 „Aveam doar 13 ani când am debutat în trupa Angels…Și nici nu prea am știut nici apoi cum sunt băieții, în general. Nu am avut decât un singur prieten înaintea soțului, am fost foarte cuminte așa că nu sunt vreo expertă”, a spus Raluca.

Familia pe primul plan

În 2023, Raluca a acordat un interviu pentru impact  (găsiți și o galerie foto consistentă) în care a povestit despre visurile sale și despre cei cinci copii pe care îi are. 

Citește și: Joacă milițianul din seria B.D, dar glumele lui deranjează. Alungat, moare singur departe de țară

„Viața cu cei mici e plină și de veselie, dar și de mici certuri, conflicte care izbucnesc așa, deodată, de la orice lucru minor. Eu trebuie în permanență să găsesc soluția potrivită de a ieși din încurcătură”, a spus Raluca.

Carieră Vs Familie

„Timpul meu este, într-adevăr, în mare parte alocat lor…Și mă răsfăț în studio, cu toate activitățile mele muzicale, cu orele de canto, am de gând să merg în curând și la sală, pentru tonifierea corpului. Mergem destul de des în mici plimbări cu copiii la munte, la mare. În ceea ce privește munca la studio, nu e deloc ușoară, dar pe mine mă relaxează în comparație cu greul de a crește cinci copii. În schimb, tot maternitatea mă împlinește mai mult…e….cum să spun…epuizant de frumos…ei te storc de energie…ei te încarcă la loc…

Tabletă? Sau nu

Noi îi creștem pe ei, dar cred că și invers, e o dezvoltare reciprocă. Am amânat cât am putut momentul când să le iau un telefon mobil.

Deocamdată doar cei doi băieți mai mari (Serafim-12 ani și Casian –10 ani) au, dar au și tabletă. Televizorul îl lăsăm mai mult fără cablu pentru că petrec deja prea mult timp în fața ecranelor, mai ales de când cu școala online. Dar avem foarte multe desene animate pe DVD-uri, filme documentare, filme istorice, filme cu anumite drame din care au de învățat fel de fel de lucruri. În general, sunt conectați la tot ceea ce înseamnă tehnologie. Încerc să le fac un program de stat în fața ecranelor. Ce e mult dăunează, clar! 

Al șaselea copil

Da…de multe ori îi spun soțului că parcă aș mai vrea un copil. Pe al șaselea. De fiecare dată când ultimul copil a împlinit 2 ani și un pic, am început să îmi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependentă de copii. I-am și alăptat până aproape de doi ani pe fiecare și practic am fost mereu într-o legătură și fizică, nu doar emoțională, cu ei, ani întregi. Mi-a intrat în toată ființa mea maternitatea. Deocamdată nu sunt însărcinată pentru că încă ne simțim tare obosiți pentru al șaselea copil.” 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te